njuz-autor

AUTOR: urednistvo

20. feb. 2012

Nju(z) Ejdž horoskop 20.02. – 27.02.2012.

Ovan (21. mart – 19. april) – Neka ti bude uteha da je Bog za svakog od nas imao plan, mada je tvoj plan bio nekako zgužvan i sav prekriven mrljama od kafe.

Bik (20.april – 20.maj) – Roditi bebu je duboko, intimno i intenzivno iskustvo, ali uprkos talasu emocija, bolu i svom tom napinjanju, to nije ono što si uradio u WCu pre sat vremena.

Blizanci (21. maj – 20.jun)  – Postoje neke stvari koje novac jednostavno ne može da kupi, kao na primer slobodu. Ipak u nedostatku svega toga ni kućni pritvor nije baš tako loša varijanta.

Rak (21. jun – 22. jul) – Ti nisi tip devojke koja veruje u ljubav na prvi pogled, ali će ovonedeljna poseta ginekologu sve to da promeni.

Lav (23.jul – 22.avgust) – Ove nedelje će ti petica u školi biti nadohvat ruke. Ipak, kao srednjoškolski profesor, trebalo bi da razmisliš šta će biti sa tvojom karijerom ako tako nešto uopšte probaš.

Devica (23.avgust – 22.septembar) – Zvezde bi ti rado predvidele sudbinu, ali bi ti onda lukavo mogao da odeš i nekako je promeniš i to više ne bi bilo to.

Vaga (23.septembar – 22.oktobar) – Zvezde ti ove nedelje preporučuju oprez u vožnji, povećanu fizičku aktivnost i uplaćivanje 1000 evra na račun astrologa zvanog XIO koji ti daje tako dobre savete.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar) – U tvom životu dominira jaka energija, koju je doduše srpska Vlada rasprodala i uništila u zadnjih nekoliko godina, tako da očekuj da ćeš ubuduće mnogo više plaćati za nju.

Strelac (22. novembar – 21. decembar) – Zvezde će ove nedelje pokušati da ti predvide da si ti duboka i produhovljena osoba i da tvoje odluke i postupci ove nedelje imaju dalekosežne posledice, ovog puta bez praskanja u smeh.

Jarac (22. decembar – 19. januar) – Iako tvoja ljubav ne zna za granice, okružni sudija je jasno rekao: 700 metara i ni makac bliže.

Vodolija (20. januar – 18. februar) – Jedan Lav će ti ove nedelje pljunuti u hranu pre nego što ti posluži, Blizanac će da te odžepari dok se budeš šetao gradom, a Škorpija će da razglasi po čitavom tvom društvu kako nisi, što bi se reklo, baš naročito obdaren. Očekuj da te Ovan i dalje zavlači za tih 2000 dinara koje si mu pozajmio.

Ribe (19. februar – 20. mart) – Ljubav je u vazduhu u tvom znaku ove nedelje, ali će vrlo brzo da padne na čaršav i samo stvori veliku fleku.

Vaš astrolog: XIO, Diplomirani Astrolog, Mag, Mistik, Šaman i Šaban

  1. snezana kaže:

    ovo je za pod on:
    sta je sa pod ona:
    nemoguce da mi se nista nece desiti ove nedelje

  2. XIO kaže:

    Evo Snezana, specijalno predvidjanje za tebe: sledece nedelje ce 7 vrednih i marljivih momaka uci u tvoj zivot, ali nazalost svi omanjeg rasta.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *