njuz-autor

AUTOR: urednistvo

20. jun. 2012

Nju(z) Ejdž horoskop 20.6. – 27.6.2012.

Ovan (21. mart – 19. april) – Magija safira, rubina i dijamanata će biti vrlo jaka u tvom znaku ove nedelje, jer je to svakako ono čega ćeš morati da se nakupuješ da bi tvoja sponzoruša ostala srećna.

Bik (20.april – 20.maj) – Tvoj čitav život će čitave sledeće nedelje biti podvrgnut obilnom cenzurisanju i editovanju kako bi konačno bio prikladan za prikazivanje deci mlađoj od 18 godina.

Blizanci (21. maj – 20.jun) – Ti nisi tip osobe sa kojom drugi ljudi žele da imaju posla, što će te nažalost dovesti do potpunog bankrotstva tokom sledeće nedelje.

Rak (21. jun – 22. jul) – Tvoje zavodničke sposobnosti, kombinovane sa potpunim nepoznavanjem osnovne geometrije će te dovesti u centar naročito gadnog ljubavnog ikosaedra.

Lav (23.jul – 22.avgust) – Počinješ sve više i više da slutiš da su lešinari koji kruže oko tebe samo zaintresovani za tvoje meso a ne zbog tvog šarma i druželjubivosti.

Devica (23.avgust – 22.septembar) – Mislila si da je to što te je dečko napustio najveći bol koji ćeš ikada doživeti, ali to je svakako bilo pre nego što su osam meseci kasnije počele kontrakcije.

Vaga (23.septembar – 22.oktobar) – Ove nedelje možeš da očekuješ prijatelja koji ti dolazi u posetu iz inostranstva, ili možda ti ideš u inostranstvo, ili te očekuje neki novčani dobitak ili pošiljka iz inostranstva, ili je neko od tvojih poznanika jednom na kratko bio u inostranstvu.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar) – Ljubav je u tvom znaku ove nedelje vrlo jaka, zato nipošto nemoj popreko da je pogledaš inače će da te prebije.

Strelac (22. novembar – 21. decembar) – Tvoj najnoviji pokušaj da sastaviš Vladu će nažalost opet biti neuspešan. Ipak je to teško postići sad kad si ga već sekirom isekao na nekoliko delova.

Jarac (22. decembar – 19. januar) – Ovo će ti biti užasna nedelja da započinješ nove projekte, ali zato odlična nedelja da se napiješ i ispovraćaš dok gledaš šampionat Evrope u fudbalu.

Vodolija (20. januar – 18. februar) – Bićeš vrlo ljut i razočaran kad niko od tebe ne bude tražio da priznaš Kosovo, pogotovo ne za bilo kakav novčani dobitak.

Ribe (19. februar – 20. mart) – Zvezde bi ti rado predvidele sudbinu, ali je ona vrlo mračna, pa se ništa ne vidi, a najverovatnije je i zapečaćena.

Vaš astrolog: XIO, Diplomirani Astrolog, Mag, Mistik, Šaman i Šaban

  1. Mirjana kaže:

    Neverovatno koliko si pogodio za Raka i Skorpiju hahaha :D

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *