njuz-autor

AUTOR: urednistvo

22. maj. 2012

Nju(z) Ejdž horoskop 22.5. – 29.5.2012.

Ovan (21. mart – 19. april) – Voda će ove nedelje u tvom znaku biti jača od vazduha uprkos tvom praćakanju, mahanju rukama i konstantnom uzvikivanju ’’U pomoć!’’

Bik (20.april – 20.maj) – Zvezde bi te ove nedelje podsetile na mističnu i magičnu veštinu aranžiranja stvari u svom stanu zvanu Feng Šui. Šta ćeš, potpisale su ugovor o uzajamnom sponzorstvu i promociji pre pet godina.

Blizanci (21. maj – 20.jun) – Nemoj na to što će ti se desiti sledeće nedelje da gledaš kao na ’’silovanje’’. Gledaj na to kao na jedan vrlo jednostavan i efikasan način da stekneš zaštitu od drugih zatvorenika.

Rak (21. jun – 22. jul) – Zvezde bi samo da te isprave: Ne kaže se ’’Sve je dobro kad se dobro svrši’’, nego ’’Sve je dobro što se dobro svrši.’’ I izvadi ruku iz džepa.

Lav (23.jul – 22.avgust) – Reči ne mogu da opišu ono što će ti se desiti sledeće nedelje. Na svu sreću, par formula iz nuklearne fizike je više nego dovoljno za tu svrhu.

Devica (23.avgust – 22.septembar) – Zvezde bi ti rado predvidele budućnost ali je šef ove nedelje tražio prekovremeni rad, a i Marku je trebala pomoć oko selidbe.

Vaga (23.septembar – 22.oktobar) – Ove nedelje ćeš naučiti da i reči mogu da bole, kao na primer kada vođa pobunjenika bude naredio 100 udarca bičem u tvoja leđa jer si pitao kada možeš da ideš kući.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar) – Ništa te ove nedelje neće moći zaustaviti, uglavnom zato što su ljudi previše kulturni, pristojni i uviđajni da ti kažu da već jednom umukneš.

Strelac (22. novembar – 21. decembar) – Ove nedelje ćeš naučiti pravu vrednost prijateljstva, kada najzad budeš uspeo da se dogovoriš sa otmičarima oko cene izdaje rođenog prijatelja.

Jarac (22. decembar – 19. januar) – Kao Fenkis što se diže iz pepela, tako će i miris iz tvoje zapušene WC šolje da se proširi i pekriije čitav komšiluk.

Vodolija (20. januar – 18. februar) – Sledeće nedelje te očekuju ljubavni problemi, zdravstveni problemi, problemi na poslu, problemi u porodici, problemi sa kolima, problemi sa administracijom, problemi sa potencijom i za kraj problemi sa prokletim kućnim ljubimcem koji neće da prestane da piša po tepihu.

Ribe (19. februar – 20. mart) – Ove nedelje nema nikakvih promena za Ribe, mada su lekarski računi polako počeli da se nagomilavaju.

Vaš astrolog: XIO, Diplomirani Astrolog, Mag, Mistik, Šaman i Šaban

  1. dragan virtuelni kaže:

    Ja uvek najebem kad meni treba horoskop. Uvek se ili neko seli ili šef ne da slobodan dan ili oba. Meni horoskop i ne treba u stvari jer je očigledno da je loše.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *