njuz-autor

AUTOR: urednistvo

23. feb. 2011

Nju(z) Ejdž horoskop 23.2.-1.3.2011.

Ovan (21. mart – 19. april) – Tvoj nizak nivo holesterola će se ispostaviti kao vrlo štetan za tvoje zdravlje kad za njega bude saznalo  izvesno pleme iz amazonske džungle.

Bik (20.april – 20.maj) – Zvezde bi ti rado ove nedelje predvidele sudbinu, ali to ti ionako ne bi puno pomoglo. Samo bi te tokom sledećih pet dana, šest sati i trideset četiri minuta učinilo mnogo mnogo mnogo nervoznijim.

Blizanci (21. maj – 20.jun)  – Ko god je rekao da ko nema sreće u kartama ima u ljubavi svakako nije video šta si ti sve morao da uradiš da bi vratio te dugove.

Rak (21. jun – 22. jul) – Ove nedelje ćeš u jednom spektakularnom cugu potvrditi Marfijev zakon, Njutnov zakon univerzalne gravitacije i Darvinovu teoriju evolucije.

Lav (23.jul – 22.avgust) – Ti si čovek kome je srce uvek na pravom mestu, ali nažalost počevši od sledeće nedelje isto neće moći da se kaže i za tvoja pluća, creva i jetru.

Devica (23.avgust – 22.septembar) – Zbog nedovoljnog intresovanja Devica će ove nedelje biti ukinuta i zamenjena Prostitutkom.

Vaga (23.septembar – 22.oktobar) – Pobuna robova će te ove nedelje u potpunosti zateći, pogotovo što nisi ni znao da su to robovi već si na njih uvek gledao kao na simpatične gole ljude u lancima koji rade na tvojoj njivi bez ikakve novčane nadoknade.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar) – Tvoji najluđi snovi će se ostvariti sledeće nedelje, što je otprilike hiljadu puta manje prijatno i hiljadu puta više zastrašujuće nego kako je to upravo zvučalo.

Strelac (22. novembar – 21. decembar) – Tvoji srećni brojevi ove nedelje su 2, 5, -337, 10100, 2√2 i Ojlerova gama (0.57721566…).

Jarac (22. decembar – 19. januar) – Iako je tačno da car nije imao odelo, i dalje si sa defilea otišao vrlo razočaran što je carica bila potpuno obučena.

Vodolija (20. januar – 18. februar) – Čitave radne nedelje ćeš se zamlaćivati na poslu koji mrziš i za koji si loše plaćen, te ćeš posle završetka radnog vremena imati samo toliko energije da zgrabiš neku brzu hranu i ostatak večeri provedeš buljeći u TV ili internet. Za vikend ćeš još i probati da uradiš nešto intresantno, ali ćeš ubrzo uvideti da je za bilo šta iole zabavno potrebna prevelika količina para, plus hladno je, te ćeš većinu vikenda provesti blejeći po šoping molu ili u sportskoj kladionici. Jel’ sam pogodio?

Ribe (19. februar – 20. mart) – Ti zaista veruješ da se nešto dobro može naći u svakom čoveku, ali ti je udruženje psihijatara odavno zabranilo da se baviš hirurgijom

Vaš astrolog: XIO, Diplomirani Astrolog, Mag, Mistik, Šaman i Šaban

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *