njuz-autor

AUTOR: urednistvo

25. jul. 2012

Nju(z) Ejdž horoskop 25.7. – 1.8.2012.

Ovan (21. mart – 19. april) – Ove nedelje nemoj da dozvoliš da ti sitne stvari, kao na primer veličina tvog polnog organa, pokvare raspoloženje.

Bik (20.april – 20.maj) – Sledeće nedelje te očekuje jedna vrlo ukusna krempita. Imaj na umu da zvezde nisu ništa rekle o tome na koji način će ta krempita doći u kontakt sa tobom.

Blizanci (21. maj – 20.jun) – Zvezde bi ti rado otkrile tvoju sudbinu ove nedelje, ali je produživanje kanapa na bandži skakaonici već unapred plaćeno i bila bi krajnja šteta da se ne iskoristi.

Rak (21. jun – 22. jul) – Uprkos tvom upornom insistiranju da država Srbija uopšte ne podržava mlade talente imaj na umu da 65 godina više nije mlado, a efikasno čišćenje nožnih zanoktica zubima i nije neki poseban talenat.

Lav (23.jul – 22.avgust) – Velike promene te očekuju sedeće nedelje, osim naravno kod onih stvari koje će ostati potpuno iste i onih koje će se samo delimično promeniti. Preporučuje se oprez u vožnji.

Devica (23.avgust – 22.septembar) – Zvezde bi ti rado predvidele budućnost, ali postoje indikacije da je tender raspisan za njeno proricanje bio lažiran.

Vaga (23.septembar – 22.oktobar) – Iako je možda nezgodno i frustrirajuće što ćeš od sad morati da ulaziš samo na prednja vrata, sve ostale stvari na ljubavnom planu se neće bitno promeniti.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar) – Tvoj odlazak na odmor će se neslavno završiti kad budeš shvatio da košenje trave, nošenje sena i muženje krava po čitav dan u seoskom domaćinstvu tvog deda ujaka i nije neki odmor.

Strelac (22. novembar – 21. decembar) – Škorpija jedna će ući u tvoj život i u potpunosti ga promeniti, pevashodno metodom ušunjavanja u cipelu.

Jarac (22. decembar – 19. januar) – U redu, ako baš želiš uzmi još jednu porciju sladoleda, ali zvezde nisu odgovorne za ono što ti se može desiti posle toga.

Vodolija (20. januar – 18. februar) – Iako si zadržao dečiju znatiželju, naivnost i želju za druženjem i istraživanjem nijedna od tih stvari te neće sprečiti da ti sledeće nedelje sude kao odrasloj osobi.

Ribe (19. februar – 20. mart) – Ove nedelje ćeš doživeti težak raskid sa voljenom osobom, ali ne brini, uvek možeš da se odaš alkoholu i pijančenju ako bol postane prevelik.

Vaš astrolog: XIO, Diplomirani Astrolog, Mag, Mistik, Šaman i Šaban

  1. lorat kaže:

    zvuci smesno, ali meni je pogodio :)

  2. Зоран kaže:

    Није далеко од стварности?!

  3. tzar kaže:

    Dakle, povareno mi je raspolozenje…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *