njuz-autor

AUTOR: urednistvo

26. jan. 2011

Nju(z) Ejdž horoskop 26.01.-02.02.2011.

Ovan (21. mart – 19. april) – Ove nedelje te u tvom podznaku očekuje ukusna teleća krem čorba, dok Mesec ulazi u opoziciju sa ogromnom Karađorđevom šniclom uz džinovsku porciju šopske salate sa puno fino rendisanog belog sira. Magija čitavog pleha baklave u tvom sazvežđu je jaka.

Bik (20.april – 20.maj) – Zvezde su dobile poruku iz pošte da je tvoje ovonedeljno predviđanje greškom dobio Abdula Al Mardavi, sitni zanatlija iz Muskata u Omanu.

Blizanci (21. maj – 20.jun)  – Tvoja selidba iz Srbije u Ameriku će nehotice poboljšati prosečnu inteligenciju stanovništva i u jednoj i u drugoj državi.

Rak (21. jun – 22. jul) – Četvrtak je dobar dan da se donesu krupne finansijske odluke. Učini to u sredu i berzanski indeks BELEX pada za najmanje 50 %.

Lav (23.jul – 22.avgust) – Alkohol i droga nisu nikakav odgovor na tvoje životne probleme, ali pošto su naporan rad i zalaganje odgovor na tvoje životne probleme, alkohol i droga će morati da posluže.

Devica (23.avgust – 22.septembar) – Sakriti striptizetu u rođendanskoj torti je svakako bio lep gest, ali si morao malo više voditi računa o tome kad će torta biti sečena.

Vaga (23.septembar – 22.oktobar) – Ove nedelje ćeš možda naći stodinarku na ulici, kolega na poslu će u sredu ispričati jedan prilično smešan vic, mada ne i urnebesan, a i možda sa devojkom odeš u bioskop. Šta ćeš, spora nedelja.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar) – Skriveno blago koje si godinama tražio će se konačno odjednom naći takoreći ispred tvog nosa, mada tvoja supruga ni tad neće doživeti orgazam.

Strelac (22. novembar – 21. decembar) – Sazvežđa bi ti rado predvidela budućnost ove nedelje, ali postoji indikacija da bi Betelgez u Orionu mogao uskoro da eksplodira i zato žele da pripomognu Orionu u ovim teškim trenucima.

Jarac (22. decembar – 19. januar) – Postoje neke stvari za koje čovečanstvu nikad nije bilo suđeno da zna. Priča o tome kako te je šutnula tvoja bivša devojka i odmah se smuvala sa nekim drugim je svakako jedna od njih.

Vodolija (20. januar – 18. februar) – Tvoja supruga neće više da trpi tvoja sranja. Nađi neki drugi način da uneseš novinu u vaš ljubavni život.

Ribe (19. februar – 20. mart) – Kaoar ove nedelje ima vrlo jako prisustvo u tvom podznaku, dok su Haumea i Eris ušle u treću kuću. Sa druge strane ulazak Sedne u Makemakeovu sferu uticaja može biti vrlo opasno.

Vaš astrolog: XIO, Diplomirani Astrolog, Mag, Mistik, Šaman i Šaban

 1. Ofidiofobica kaže:

  I dalje protestujem.
  Do osamostaljenja zmijonoša, do njihovog integriteta i suvereniteta!

 2. Med u sacu kaže:

  horoskop je krajnje realan :)

 3. Djoša kaže:

  Pohvala za autora. Demonstrirano dobro poznavanje astronomije.

 4. Med u sacu kaže:

  znaci ja da cepam sopsku salatu :)

 5. ZokyNBGD kaže:

  “Tvoja selidba iz Srbije u Ameriku će nehotice poboljšati prosečnu inteligenciju stanovništva i u jednoj i u drugoj državi.”

  ovo je genijalno……….

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *