njuz-autor

AUTOR: urednistvo

26. mar. 2012

Nju(z) Ejdž horoskop 27.3. – 2.4.2012.

Ovan (21. mart – 19. april) – Zvezde ti savetuju da se ne zalećeš previše u zivotu. Za početak, tamo gde izgleda kao da je prazan prostor bi moglo biti staklo.

Bik (20.april – 20.maj) – E, pa, da znaš da imaš pravo. Ponekad je bušilica zaista jedini način da potpuno eliminišeš sve te glasove u tvojoj glavi.

Blizanci (21. maj – 20.jun)  – Lako je drugim ljudima da kažu da ne treba plakati nad prosutim mlekom kad oni nisu naleteli na sve te komadiće stakla.

Rak (21. jun – 22. jul) – Ni do dan danas ti nije jasno zašto te je devojka napustila da bi bila sa lepšim, pametnijim, osećajnijim, dobroćudnijim i jačim muškarcem.

Lav (23.jul – 22.avgust) – Proleće je, i sezona parenja će uskoro početi. Ne da to ima ikakve veze sa tobom; zvezde su samo htele da te obaveste

Devica (23.avgust – 22.septembar) – Ako nisi znala, zvezde mogu da ti pomognu da zatrudniš zahvaljujući kosmičkoj ovulaciji! Samo računaj plodne dane na osnovu tranzitnih položaja Sunca i Meseca, i ako se zezneš, imaćeš divnu slatku malu bebicu!

Vaga (23.septembar – 22.oktobar) – Ove nedelje nemoj da dozvoliš da ti sitne stvari, kao na primer virus Ebole, pokvare raspoloženje.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar) – Iznenađujuće velika količina problema u tvom životu će se ove nedelje rešiti sama od sebe ako samo ležiš mirno bilo da je reč o bračnoj nesuglasici tokom vođenja ljubavi, problema sa policijom ili napad čitave horde grizli medveda.

Strelac (22. novembar – 21. decembar) – Nije tačno da si nepopularan u školi. Sakupljanje i razmena tvojih zuba je postala popularnija zanimacija od bilo kojih samolepljivih sličica.

Jarac (22. decembar – 19. januar) – Zvezde te savetuju da prestaneš da radiš toliko naporno. Na kraju krajeva, jedenje, oblačenje i imanje krova nad glavom su ionako precenjeni.

Vodolija (20. januar – 18. februar) – Zvezde bi ti rado predvidele budućnost, ali inherentno probabilistička priroda kvantne mehanike i takozvani efekat leptira, iliti osetljiva zavisnost od početnih uslova, čine ovaj poduhvat jednostavno nemogućim.

Ribe (19. februar – 20. mart) – Ove nedelje ćeš patiti od slomljenog srca, ili kako se god zove to kad ti sve koronarne arterije puknu istovremeno.

Vaš astrolog: XIO, Diplomirani Astrolog, Mag, Mistik, Šaman i Šaban

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *