njuz-autor

AUTOR: urednistvo

27. aug. 2012

Nju(z) Ejdž horoskop 27.8. – 3.9.2012.

Ovan (21. mart – 19. april) – Biće ovo vrlo pozitivna i uspešna nedelja za tebe, samo što ćeš morati još pažljivije da se čuvaš i izbegavaš negativnu energiju koja izbija iz svih konkurentskih horoskopa.

Bik (20.april – 20.maj) – Imaj na umu da je granica između uspeha i neuspeha vrlo tanka i da je zato ne možeš ni ugledati sa tvoje pozicije potpunog uprskavanja svega što dotakneš.

Blizanci (21. maj – 20.jun) – Zvezde bi ti rado predvidele sudbinu, ali bi ti onda samo gušile tvoju samostalnost i zrelost zarad lažnog bebećeg osećaja spokoja i sigurnosti.

Rak (21. jun – 22. jul) – Ove nedelje ćeš imati nemili podsetnik na tvoje traume iz detinjstva kada te sveštenik i ovog puta bude izudarao metalnom šipkom.

Lav (23.jul – 22.avgust) – Zdravlje: imaćeš duboku bol u srcu, posao: preporučuje se mirovanje, ljubav: očekuje te velika finansijska transakcija.

Devica (23.avgust – 22.septembar) – Tvoje duboko razočaranje što je reprezentacija Srbije osvojila tako mali broj medalja će te inspirisati čitavih 15 sekundi da i ti probaš da se baviš sportom.

Vaga (23.septembar – 22.oktobar) – Svratićeš do Njuzovog sajta da vidiš šta te ove nedelje očekuje u Nju(z) Ejdž horoskopu. Ha! Vidiš! Zar nismo pogodili!?

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar) – Iako je tačno da dokon pop i jariće krsti, u tvom slučaju je reč o vatrenom krštenju i posle toga uvek bude vrlo ukusna jaretina.

Strelac (22. novembar – 21. decembar) – I Srbi i Albanci će složno odbaciti Marti Ahtisarijev plan za tebe i zaključiti da bi najbolje rešenje bilo podeliti te na dva dela.

Jarac (22. decembar – 19. januar) – Bićeš vrlo razočaran kada ustanoviš da zle i mračne sile imaju mnogo pametnija posla nego da opsedaju čitav tvoj život.

Vodolija (20. januar – 18. februar) – Ove nedelje ćeš steći jednu… hmmm… intimnu prijateljicu, koja se neće libiti da ti čitave nedelje priča najintimnije i najsitnije detalje iz svog života dok je ti slušaš pun razumevanja.

Ribe (19. februar – 20. mart) – Ove nedelje će ti se potpuno egzaktno ponoviti predviđanje iz 28. aprila 1997. godine, uključujući i mrtve pacove.

Vaš astrolog: XIO, Diplomirani Astrolog, Mag, Mistik, Šaman i Šaban

  1. snezana kaže:

    A mogu li sa tom intimnom prijateljicom da radim I nesto drugo osim slusanja?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *