njuz-autor

AUTOR: urednistvo

30. maj. 2012

Nju(z) Ejdž horoskop 29.5. – 5.6.2012.

Ovan (21. mart – 19. april) – U ovoj nedelji te očekuje strastvena ljubavna avantura sa misterioznim tamnoputim strancem. Doduše, sa obzirom na to da ima preko 250 kilograma, ti ćeš morati da budeš gore.

Bik (20.april – 20.maj) – Iako je svakako teško biti samohrana majka, imaj na umu da je to samo cena toga što si se u srednjoj školi previše kurvala sa mačo tipovima, dok si ignorisala fine i pristojne momke.

Blizanci (21. maj – 20.jun) – Tvoje verovanje u natprirodne sile koje ti predviđaju budućnost će se ove nedelje konačno isplatiti velikom broju gatara i vračara Srbije.

Rak (21. jun – 22. jul) – Zvezde ti predviđaju da je sledeća nedelja odlična nedelja da provedeš malo kvalitetnog vremena sa porodicom, u svakom slučaju barem onoliko koliko ti zatvorski čuvari budu dozvolili.

Lav (23.jul – 22.avgust) – Zvezde ti poslednji put kažu što se tiče tvoje bliske budućnosti: Ima redovan trajekt od Kavale do Tasosa; ne moraš unapred da rezervišeš!

Devica (23.avgust – 22.septembar) – Venera za nekoliko dana prolazi ispred Sunca, poslednji put u čitavom ovom veku. To znači da ćeš verovatno biti mrtva do sledećeg prolaska Venere ispred Sunca.

Vaga (23.septembar – 22.oktobar) – Glavni grad Kazahstana (6 slova): Astana. Eskim (5 slova): Inuit. Uplašiti, iznenaditi (11 slova): isprepadati. Nema na čemu.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar) – Ljubav je najmoćnija stvar na ovome svetu. Probaj da je otmeš u što većim količinama od drugih ljudi i nemoj nikome da daš pristup tvojim zalihama.

Strelac (22. novembar – 21. decembar) – Ove nedelje će u tvom znaku biti vrlo jako prisustvo džinovskog meteora odmah iznad tvoje kuće koji hrli u pravcu Zemlje.

Jarac (22. decembar – 19. januar) – Zvezde ti ove nedelje predviđaju da ćeš imati veliki uspeh na poslu i započeti novu i uzbudljivu romantičnu vezu. Probaj ovoga puta da ne izblamiraš zvezde i uprskaš stvar.

Vodolija (20. januar – 18. februar) – Za sve klince Vodolije, specijalna sigurica za ovu nedelju: obavezno se kladite na Nadala. Uzmite iz maminog i tatinog novčanika; neće se ljutiti.

Ribe (19. februar – 20. mart) – Jedan misteriozan Strelac koga ćeš tek upoznati će ti ove nedelje predočiti jednu vrlo intresantnu finansijsku ponudu. Ako mu tvoja porodica bude poslala milion dolara, tebi se ništa neće desiti.

Vaš astrolog: XIO, Diplomirani Astrolog, Mag, Mistik, Šaman i Šaban

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *