njuz-autor

AUTOR: urednistvo

05. okt. 2012

Nju(z) Ejdž horoskop 5.10. – 12.10.2012.

Ovan (21. mart – 19. april) – Na sreću, uspećeš ove nedelje da izdejstvuješ i treći sastanak, mada je zvezdama malo čudno zašto ti treba toliko sastanaka da bi se konačno smuvao sa svojom prostitutkom.

Bik (20.april – 20.maj) – Herojski ćeš ove nedelje dati svoj život nakon neuspešnog pokušaja da spasiš naročito ukusan sendvič koji je pao preko Brankovog mosta.

Blizanci (21. maj – 20.jun) – Možda jeste tačno da čitava trećina muškaraca zbog preterane gojaznosti ne može da vidi svoj penis, ali ti spadaš u onih pola posto koji ne mogu da vide svoj penis ni u punoj erekciji.

Rak (21. jun – 22. jul) – Ne postoji ni jedan problem koji ćeš imati u toku sledeće nedelje koji jedan vrlo dobar i iskusan advokat ne bi mogao da ublaži na samo deset godina.

Lav (23.jul – 22.avgust) – Bićeš duboko utučen kada na porodičnoj šetnji ti, tvoja sestra i vaša deca ne budete naišli na reakciju kakvu ste očekivali.

Devica (23.avgust – 22.septembar) – Ostvarićeš vrhunske rezultate u domenima teorijske fizike i stripova sa superherojima kada se budeš ušetao u područje kontaminirano zasićenim uranijumom.

Vaga (23.septembar – 22.oktobar) – Nažalost, potrošačka korpa horoskopskih predvđanja za posao, zdravlje, ljubav i srećne brojeve je ove nedelje poskupela za čitavih 15% i zvezde nisu u prilici da ti ove nedelje bez doplate daju predviđanje.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar) – Iako si sebe uvek smatrao za vrlo gej osobu i dalje ti nije jasno zašto neki to tumače kao da želiš da imaš seks sa muškarcima, umesto da si veoma veseo i razdragan.

Strelac (22. novembar – 21. decembar) – Njutnov zakon akcije i reakcije će biti tu da te uteši kada džinovska cisterna bude udarala u tebe, jer će nju to boleti isto toliko koliko i tebe.

Jarac (22. decembar – 19. januar) – Nikada nisi znao šta tačno znači izraz Leteći Holanđanin, ali od sledeće nedelje izraz Katapultirani Srbin ti svakako neće više biti misterija.

Vodolija (20. januar – 18. februar) – Činjenica da su prošle nedelje Pluton, Zemlja i Sunce bili u jednoj pravoj liniji govori zvezdama da ti apsolutno nemaš pojma o Sunčevom sistemu i da mogu da ti proture šta god žele.

Ribe (19. februar – 20. mart) – Nemoj nikada da se predaš i nemoj nikada da odustaneš. Zvezdama je urnebesno smešno da te gledaju dok se koprcaš.

Vaš astrolog: XIO, Diplomirani Astrolog, Mag, Mistik, Šaman i Šaban

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *