njuz-autor

AUTOR: urednistvo

07. feb. 2012

Nju(z) Ejdž horoskop 6.2. – 13.2.2012.

Ovan (21. mart – 19. april) – Zvezde ti ove nedelje preporučuju topao čaj, ćebe i neku dobru knjigu. U nedostatku svega toga, sedi, ćuti i trpi dok spasilačke ekipe ne stignu do tvojih kola.

Bik (20.april – 20.maj) – Koliko je promrzlih prstiju potrebno da bi se promenila sijalica? Zvezdama se čini da ćeš ove nedelje konačno saznati odgovor.

Blizanci (21. maj – 20.jun)  – Sledeća nedelja će biti odlična nedelja za strastvenu romansu na poslu, što ne bi bilo tako loše da vas nisu sve pustili kućama.

Rak (21. jun – 22. jul) – Ne slušaj tuđa mišljenja. Samo ti znaš koliko tebi može biti hladno u majici na minus 30 stepeni i postoji samo jedan način da se to proveri.

Lav (23.jul – 22.avgust) – Zvezde bi ti rado predvidele sudbinu, ali misle da si pomalo šonja sa obzirom na to da se one smrzavaju na 270 stepeni Celzijusa ispod nule i uopšte se ne žale.

Devica (23.avgust – 22.septembar) – Očekuj velike padavine u tvom životu u toku sledeće nedelje: sneg, susnežicu, džinovske klavire i tako to.

Vaga (23.septembar – 22.oktobar) – S obzirom na to koliko ljudi provode vremena u kući i koliko žele da se utople zagrljeni jedno uz drugo, sledeća nedelja će biti odlična nedelja za neplaniranu trudnoću.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar) – Zarad zdravlja, zvezde ti ove nedelje preporučuju povećanu fizičku aktivnost. Ajde, lopate u ruke! Neće taj put do Centra za natalne karte da se očisti sam od sebe.

Strelac (22. novembar – 21. decembar) – Zbog velikih snežnih nanosa horoskop za Strelca se ove nedelje otkazuje.

Jarac (22. decembar – 19. januar) – Tvoja deca će napraviti predivnog Sneška Belića, mada sledeći put ako nemaš šargarepe u kući za nos, nemoj da im dozvoliš da preturaju po tvojim fiokama u potrazi za zamenom.

Vodolija (20. januar – 18. februar) – Tokom cele nedelje ćeš psovati autora ovog horoskopa, jer se on trenutno nalazi na sunčanoj plaži.

Ribe (19. februar – 20. mart) – Sunce će u tvom znaku biti veoma slabo ove nedelje što ne bi ni trebalo da te čudi sa obzirom na orijentaciju Zemljine ose u ovom periodu godine i džinovskoj količini snega koja je upravo pala ispred tvoje kuće.

Vaš astrolog: XIO, Diplomirani Astrolog, Mag, Mistik, Šaman i Šaban

  1. ja kaže:

    Ne mogu da verujem da ste mi opet sve pogodili… Kako vam to uspeva da mi je samo znati.

  2. snezana kaže:

    vec te psujem

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *