njuz-autor

AUTOR: urednistvo

07. jun. 2012

Nju(z) Ejdž horoskop 7.6. – 14.6.2012.

Ovan (21. mart – 19. april) – Zvezde se duboko izvinjavaju zbog prošlonedeljnjeg predviđanja. Po svemu sudeći, to nisu bila ljubavna previranja, nego stomačna.

Bik (20.april – 20.maj) – Svi tvoji problemi će biti rešeni ove nedelje kad ti matematički genije Endru Vajls bude upao u kuću i krenuo da čeprka po tvojim zbirkama.

Blizanci (21. maj – 20.jun) – Tvoj pokušaj da imaš intimne odnose sa komšijinom suprugom će se neslavno završiti kad ih budeš oboje probudio prilikom ušunjavanja u njihov krevet.

Rak (21. jun – 22. jul) – Sa jedne strane: mutantski super-virus koji nadgriza čoveku moždano tkivo i pretvara ga u kašu, aktivirajući pritom sve moguće centre za bol. Sa druge strane: tvoja bivša supruga.

Lav (23.jul – 22.avgust) – Isus će ti se ove nedelje javiti u snu na mekom belom krevetu sa raskrećenim nogama i… Gospode Bože, kakav si ti bolesnik!

Devica (23.avgust – 22.septembar) – I ove nedelje će se pokazati koliko si loš u odabiru svojih bliskih prijatelja kojima možeš da se poveriš. Za početak, između veselog duha Bibija i psihologa kog ti je odredila država, trebalo je svakako da izabereš Bibija.

Vaga (23.septembar – 22.oktobar) – Posle više godina razočaranja ćeš konačno shvatiti da ti je duboko seksualno zadovoljstvo takoreći na dohvat ruke.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar) – Trebalo bi da konačno počneš da se ponašaš u skladu sa svojim godinama. Za početak, osamdesetogodičnjaci obično nemaju kontrolu nad svojom bešikom.

Strelac (22. novembar – 21. decembar) – Zvezde smatraju da je ovo idealna ideja da započneš strastvenu ljubavnu avanturu na poslu. Pravilnik koji tvoja kompanija ima o mobingu i seksualnom napastvovanju se na žalost sa time ne slaže.

Jarac (22. decembar – 19. januar) – Veliki lični rast te očekuje ove nedelje uz pomoć one specijalne pumpice i izvesnih pilula kupljenih sa interneta.

Vodolija (20. januar – 18. februar) – Nemoj na svoj život da gledaš kao na potpun promašaj. Za početak, sledeće nedelje ćeš sasvim fino uspeti da pogodiš trotoar.

Ribe (19. februar – 20. mart) – Sledeće nedelje ćeš posle više godina pokušavanja konačno osvojiti Nobelovu nagradu, trijumfalno je zgrabivši iz mrtvih ruku eksperimentalnog fizičara Stivena Čua.

Vaš astrolog: XIO, Diplomirani Astrolog, Mag, Mistik, Šaman i Šaban

  1. Sagacity kaže:

    ”Ribe (19. februar – 20. mart) – Ove nedelje će u tvom znaku biti vrlo jako prisustvo džinovskog meteora odmah iznad tvoje kuće koji hrli u pravcu Zemlje.”

    Znači, moraću da se selim na sedam dana van kuće za svaki slučaj….Nikad se ne zna kada meteor može da padne…

  2. Marko kaže:

    ”Blizanci (21. maj – 20.jun) – Tvoj pokušaj da imaš intimne odnose sa komšijinom suprugom će se neslavno završiti kad ih budeš oboje probudio prilikom ušunjavanja u njihov krevet.”

    Eih jbg, ja se taman ponadao da ću da se omrsim ali izgleda ništa od toga :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *