njuz-autor

AUTOR: urednistvo

07. dec. 2010

Nju(z) Ejdž horoskop 8.12.-14.12.2010.

Ovan (21. mart – 19. april) – Gledanje u Nes Kafu! Seksualne navike jetija! Kako odvojiti budalu od njegovog novca! Sve ovo i još mnogo toga na ovogodišnjem festivalu pseudonauke od 10tog do 12tog Decembra!

Bik (20.april – 20.maj)  – Zvezdama uopšte nije jasno što se toliko buniš. Da bi neko mogao da ti uvredi inteligenciju, moraš prvo da je poseduješ.

Blizanci (21. maj – 20.jun) – Ove nedelje te očekuje pristrasno suđenje , trideset devet pogodaka u koš iz blizine i jedno veliko zakucavanje. U prevodu, od kad te Juda bude izdao, ništa ti u ovoj nedelji neće ići kako treba.

Rak (21. jun – 22. jul) – Zvezde bi te zamolile da kažeš svim onim takozvanim astronomima da prestanu već jednom da bulje u njih. Stvarno nije lepo.

Lav (23.jul – 22.avgust) – U ovim teškim trenucima zvezde bi te podsetile da nijedan čovek nije potpuni neuspeh koji ima barem jednog iskrenog prijatelja. Šta, i Marko te se odrekao? Onda zvezde stvarno ne znaju šta da ti kažu.

Devica (23.avgust – 22.septembar) – Magija Neptuna će biti vrlo jaka u tvom znaku ove nedelje, ali nažalost to je samo ona vrsta magije odgovorna za izvlačenje zečeva iz šešira i pogadjanje karata.

Vaga (23.septembar – 22.oktobar) – Dugo sedenje na jednom mestu može ozbiljno da ugrozi čovekovu cirkulaciju. Zato sledeće nedelje ljubazno pitaj svoje otmičare da li možeš malo da se prošetaš.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar) – Tvojoj nepismenosti će sledeće nedelje konačno doći kraj nakon što pojedeš celu sadržinu konzerve na kojoj piše ”OTROV” misleći da je pileća supa.

Strelac (22. novembar – 21. decembar) – U dubokom svemiru niko ne može da te čuje kako vrištiš. Zvezde ti predlažu da bi možda mogao tu da se preseliš.

Jarac (22. decembar – 19. januar) – Put od hiljadu milja se započinje jednim korakom, mada zvezde ipak smatraju da je do aerodroma trebalo uzeti taksi.

Vodolija (20. januar – 18. februar) – Pogrešno bi bilo reći da si izgubio poštovanje svih tvojih prijatelja. Mnogo bi bilo preciznije reći da ga nikad nisi ni imao.

Ribe (19. februar – 20. mart) – Nakon prvog sastanka, došao je drugi, nakon drugog treći, nakon trećeg četvrti, nakon četvrtog peti. Nažalost, svi ti sastanci koje šef zakazuje u vezi tekućeg projekta te uopšte ne čine nimalo bližim tome da konačno smuvaš nešto.

Vaš astrolog: XIO, Diplomirani Astrolog, Mag, Mistik, Šaman i Šaban

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *