njuz-autor

AUTOR: urednistvo

08. maj. 2012

NJu(z) Ejdž horoskop 8.5 – 14.5.2012.

Ovan (21. mart – 19. april) – Sveštenik će te i sledeće nedelje upozoriti da treba da prestaneš da masturbiraš, uglavnom zato što ga dekoncentrišeš prilikom obavljanja verske službe.

Bik (20.april – 20.maj) – Zle i mračne sile će upravljati tvojim životom i narednih četiri godine. Eh, da nisi glasao za stranku koja nije prešla cenzus možda bi im i otežao formiranje većine.

Blizanci (21. maj – 20.jun) – Zvezde bi ti rado predvidele sudbinu, ali su se prejele na post-izbornim banketima svih proevropskih partija, bolje i obilnije čak i od onog puta kad je Kosovo proglašavalo nezavisnost.

Rak (21. jun – 22. jul) – Sledeće nedelje, verovatno u četvrtak, ćeš biti potpuno rastrgnut između neodloživih porodičnih obaveza i divljeg čopora pit bul terijera.

Lav (23.jul – 22.avgust) – Pokaži ove nedelje voljenoj osobi šta zaista osećaš prema njoj, bez obzira na to koliko se opirala, udarala te i zvala policiju da dođe.

Devica (23.avgust – 22.septembar) – Sa obzirom na svo ovo vreme koje si proveo u kancelariji čitajući Nju(z) Ejdž horoskope, sledeće nedelje te na poslu očekuje unazađenje.

Vaga (23.septembar – 22.oktobar) – Svi znaju da je vrlo nezdravo zadržavati emocije u sebi. Zato se ne ustručavaj da sledeće nedelje kažeš svom šefu koliki je nesposobni kreten.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar) – Država će ti ove nedelje oduzeti tvoj krvavo zarađen novac, nakon čega će ti njeni predstavnici u plavim uniformama staviti lisice, pročitati prava i dati savet da unajmiš advokata.

Strelac (22. novembar – 21. decembar) – Zvezdama je dosadilo da ti svake nedelje predviđaju budućnost, tako da se ove nedelje snađi sam, malo za promenu.

Jarac (22. decembar – 19. januar) – Ovog vikenda je pun Mesec bio najveći i najsjajniji u toku čitave godine, tako da ako se ovog vikenda nisi pretvorio u vukodlaka, nećeš nikada uspeti.

Vodolija (20. januar – 18. februar) – Ljubav će za tebe zauvek ostati večna misterija, što sa obzirom na čitav podrum isečenih ljudskih delova tela ispod tvoje kuće možda i ne bi trebalo da bude toliko iznenađenje.

Ribe (19. februar – 20. mart) – Tvoje srećne matematičke teoreme za ovu nedelju su: Pitagorina, Ojlerova, Kejzijeva, Miurhedova i naravno Ramanudžan-Nagelova.

Vaš astrolog: XIO, Diplomirani Astrolog, Mag, Mistik, Šaman i Šaban

  1. snezana kaže:

    To je to, uboli ste

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *