njuz-autor

AUTOR: urednistvo

09. jul. 2012

Nju(z) Ejdž horoskop 9.7. – 16.7.2012.

Ovan (21. mart – 19. april) – Sunce će i ove nedelje imati dominantan uticaj u tvom znaku, za početak proizvodeći nesnosne vrućine koje će u tebi izazvati barem jedan napad sunčanice.

Bik (20.april – 20.maj) – Nažalost, tvoj muž će i ove nedelje biti više nego dosadan u krevetu, uporno insistirajući da imaš intimne odnose sa njim.

Blizanci (21. maj – 20.jun) – Nekoliko velikih izazova te očekuje ove nedelje, ali, na svu sreću, najlakši način da ih sve izbegneš je da se jednostavno ne pojaviš na poslu.

Rak (21. jun – 22. jul) – Ove nedelje ćeš biti ispunjeni pozitivnom energijom, ali nemoj previše da se uzbuđuješ jer je samo reč o hrani koju si uneo.

Lav (23.jul – 22.avgust) – Ove nedelje te očekuju izvesni kardiovaskularni problemi koji bi mogli da se završe potpunim oduzimanjem tvoje licence da se baviš hirurgijom na otvorenom srcu.

Devica (23.avgust – 22.septembar) – Zbog tvog dudgodišnjeg vernog praćenja horoskopa zvezde ti sledeće nedelje poklanjaju fantastičnih 15% popusta u svim Ikeama, H&M i Red Lobsterima širom Srbije.

Vaga (23.septembar – 22.oktobar) – Leto je već došlo i sezona parenja je skoro završena tako da bi možda bila dobra ideja da pustiš tu kozu na miru.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar) – Jednoga dana kada se sve bude završilo, kada sve čivave budu pronađene i kada opekotine na zadnjici konačno budu konačno srasle, moći ćeš da se setiš svih događaja u sledećoj nedelji i prasneš u histeričan i nekontrolisan smeh.

Strelac (22. novembar – 21. decembar) – Nema u tvom znaku nikakvih krupnijih promena na ljubavnom planu. Nastavi da zapitkuješ devojke da li bi izašle sa tobom na kafu i budeš prezrivo odbijen.

Jarac (22. decembar – 19. januar) – Tvoji dobri prijatelji će te ove nedelje podsetiti na to koje su bitne stvari u životu nakon što te potpuno otkače u noćnom klubu kako bi bili sa devojkama koje su upravo smuvali.

Vodolija (20. januar – 18. februar) – Ispostaviće se da je nošenje dugačke merdevine duž ulice pune slučajnih prolznika uz stalno vrtenje levo i desno mnogo smešnije u komedijama nego u stvarnom životu.

Ribe (19. februar – 20. mart) – Prisustvo Saturna u tvom znaku je vrlo zabrinjavajuće, pogotovo što si alergičan na bilo kakvo emotivno vezivanje ili dugorčnu vezu.

Vaš astrolog: XIO, Diplomirani Astrolog, Mag, Mistik, Šaman i Šaban

  1. sanak kaže:

    Lažu zvezde, a lažu i Njuzovci! U vezi teksta sa belim listićima, ja čekah,čekah,čekah….i ne dodjoše mi!

  2. sanak kaže:

    ujaaaaaaa!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *