njuz-autor

AUTOR: urednistvo

08. mar. 2012

Nju(z) Ejdž horoskop za 8. 3. 2012.

Ovan (21. mart – 19. april) – Zvezde bi ti rado predvidele budućnost, ali trenutno pate od predmenstruacionog sindroma i nisu baš raspoložene za razgovor.

Bik (20.april – 20.maj) – Borba za žensku ravnopravnost je bitka koja nažalost još uvek traje. Nastavi da skladištiš municiju, oštriš bajonete i pratiš najnovije tračeve u svetu šou-biznisa.

Blizanci (21. maj – 20.jun) – Tvoj muž će ti ove nedelje pokloniti nešto posebno za Dan žena. Njegovo srce i duboku ljubav koja večno gori i nikada se neće ugasiti. Odmah nakon što mu spremiš večeru.

Rak (21. jun – 22. jul) – Ti si jaka, samouverena, hrabra, sposobna, spretna, divna, dobra, plemenita, pametna, i moćna žena. Eto šta samo jedna operacija promene pola može da postigne.

Lav (23.jul – 22.avgust) – Zvezde će ti rado predvideti tvoju budućnost, samo će ona biti 30% manja nego što bi je muškarac sa istim obrazovanjem, stažom i kvalifikacijama dobio.

Devica (23.avgust – 22.septembar) -Tvoja prijateljica će reći nešto vrlo ružno o tebi iza tvojih leđa, pa će te se posvađati, ali ćete se ubrzo posle pomiriti. Muškarci su baš bahati i nepristojni, kao i obično. Preporučuje se uzdržavanje od sladoleda.

Vaga (23.septembar – 22.oktobar) – Počinješ da slutiš da te muž vara sa drugom ženom, ali ne brini se, to je sasvim normalna situacija u Bahreinu.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar) – I ove nedelje će se Mars vratiti u tvoju kuću, sav pijan, sa ružom na usnama i mirisom parfema i sa brojem neke Venere u džepu svog kaputa.

Strelac (22. novembar – 21. decembar) – Zvezde bi ti rado predvidele budućnost, ali tvoja ženska intuicija već zna šta će ti one saopštiti.

Jarac (22. decembar – 19. januar) – Visoki, tamnoputi i misteriozni stranac sa egzotičnim akcentom će ti prići onda kada to budeš najmanje očekivala i odžepariti te.

Vodolija (20. januar – 18. februar) – U poslednje vreme nisi dovoljno kritikovala svog muža. Zvezde smatraju da bi to tokom ove nedelje bilo krajnje vreme da se to malo nadoknadi. Trebalo bi takođe da usisa ceo stan, skuva ručak i odvede kola na tehnički pregled kao što je obećao.

Ribe (19. februar – 20. mart) – Šovinistiški istupi pojedinih pravitelja horoskopa su utoliko jedan razlog više zašto je praznik kakav je Dan žena više nego potreban.

Vaš astrolog: XIO, Diplomirani Astrolog, Mag, Mistik, Šaman i Šaban

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *