nazad na vrh

Nju(z) Ejdž horoskop za Dan zaljubljenih

Ovan (21. mart – 19. april) – Za tebe prava ljubav nema cenu, ali bi ipak valjalo da prestaneš sa tim posetama Plavom mostu pre nego što potpuno bankrotiraš.

Bik (20.april – 20.maj) – Zvezde ti poslednji put kažu:  Ne, to što si se natopio feromonima bogatom losovom mokraćom ne znači da je ‘’ljubav u vazduhu’’.

Blizanci (21. maj – 20.jun)  – Zvezde ti ne preporučuju da ove nedelje provedeš vreme sa voljenom osobom, pogotovo što i tvoja žena očekuje da je negde izvedeš na Dan zaljubljenih.

Rak (21. jun – 22. jul) – Prestani da govoriš svojoj ljubavi da je slabašan odsjaj u njenim očima uporediv sa sjajem jedne zvezde. Nemaš pojma koliko to zvezdama ide na živce, mali beznačajni čoveče.

Lav (23.jul – 22.avgust) – U početku ćeš pomisliti da te je ljubavna strela pogodila, ali kad vidiš krv kako lipti iz tvog ramena shvatićeš da je reč o odbeglom Indijancu.

Devica (23.avgust – 22.septembar) – U retrospektivi, ima i gorih sudbina od toga što nemaš sa kim da provedeš Dan zaljubljenih. Zamisli da te i desna ruka napusti.

Vaga (23.septembar – 22.oktobar) – Ona te toliko voli, a ti si se tako prema njoj poneo. Sram da te bude! Znaš i sam da ona voli ružičaste cvetove, a ne crvene.

Strelac (22. novembar – 21. decembar) – Strelac bi ti rado predvideo sudbinu ove nedelje, ali mora da se pripremi za zakazani sastanak na Dan zaljubljenih sa Devicom, koja uveče to možda više i neće biti ako shvataš šta Strelac hoće da ti kaže.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar) – Niko ne zna koja je formula za ljubav koju već tri godine pokušavaš da izvedeš, ali su prilično sigurni da ne uključuje toliku količinu štreberizma.

Jarac (22. decembar – 19. januar) – Vođenje ljubavi na Dan zaljubljenih je jedan duboko intiman čin, tako da će ti se prosto nametnuti pitanje žašto te medved koji je pobegao iz svog kaveza nije odvukao na neko skrovitije mesto.

Vodolija (20. januar – 18. februar) – I ovaj Dan zaljubljenih će ti biti samo još jedan od mnogih tužnih podsetnika na to šta su sve muškarci spremni da urade zarad malo seksa.

Ribe (19. februar – 20. mart) – Milena, znam da je prošlo nekoliko godina, i da ti sad imaš uspešnu karijeru u Engleskoj i da je tvoj novi dečko Vilijam upravo doktorirao na Kejmbridžu, ali MOLIM TE, vrati se i daj tvom XIju još jednu šansu. Kad te molim. Ne znam šta ću sa sobom, plakaću i ove godine za Dan zaljubljenih kad pomislim na nas dvoje! Biću bolji! Promeniću se! OBEĆAVAM!!!

Vaš astrolog: XIO, Diplomirani Astrolog, Mag, Mistik, Šaman i Šaban

  1. Hahaha, a skorpionima se ne pise dobro, pa su ih izbacili sa horoskopa :D

  2. skorpije otisle da ebu

  3. Evo, i Skorpije su platile…

  4. Reakcija redakcije Kurira: ”Haha, vid’ ovih! Šta li pokušavaju?”

    Za neupućene, oni su prvi počeli sa ovim.

  5. ispod plavog mosta, ispod plavog neba :D

  6. A gde je zmijonosa?

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix