njuz-autor

AUTOR: urednistvo

02. nov. 2010

Nju(z) Ejdž ženski horoskop od 3.11.-9.11.2010.

Ovan (21. mart – 19. april) – Ove nedelje ćeš biti emotivno rastrzana između dva podjednako dostojna udvarača, jednog koji je pametan, vredan, hrabar, mudar, dobar, nežan i osećajan i drugog koji je lep.

Bik (20.april – 20.maj) – Varanje muža je uvek bilo nešto što ti je uvek zadavalo veliki osećaj krivice, pogotovo kad mu narediš da tebi i ljubavniku donese neko hladno piće iz prodavnice jer si se oznojila.

Blizanci (21. maj – 20.jun) – Zvezde ti se najdublje izvinjavaju što su te, usled prošlonedeljne štamparske greške, dovele u zagrljaj visokog tamnoputog starca.

Rak (21. jun – 22. jul) – Sledećeg vikenda ćeš opet otići u noćni klub i opet se čuditi što ti nijedan momak nije prišao uprkos tome što si obukla slatku humorističku majicu na kojoj piše ’’NE PRILAZI MI,  INAČE ĆU TE UŠTROJITI!’’

Lav (23.jul – 22.avgust) – Tvoj bivši momak će te zvati i zamoliti te da mu daš još jednu šansu, ali ćeš mu zalupiti slušalicu jer si uvidela da uprkos svim pokušajima obe ruke jednostavno ne mogu tu da stanu.

 

Devica (23.avgust – 22.septembar) – Nikada ti nije bilo jasno zašto su muškarci toliko opsednuti seksom, i zašto su toliko ljuti što moraju da čekaju na red.

Vaga (23.septembar – 22.oktobar) – Možda jeste tačno da ti se u stomačnu duplju uselio parazit koji crpi sve resurse iz tebe i izaziva ti tešku mučninu, ali to nije ništa u poredjenju sa parazitom koji se uselio na kauč ispred televizora i samo pije pivo i gleda utakmice.

Škorpija (23.oktobar – 21.novembar) –  Ti si uvek tvrdila da su kupovina cipela, tračarenje sa drugaricama i jedenje čokolade bolji od seksa. Na svu sreću, sledećih 30 godina ćeš imati odličnu priliku da se uveriš u istinitost tog tvrđenja.

Strelac (22.novembar – 21.decembar) – Postaćeš zrtva teške mentalne bolesti u kojoj poveruješ da su životi glumica, pevačica i članova bivše kraljevske porodice zanimljivi i vredni pažnje.

Jarac (22.decembar – 19.januar) – Žongliranje troje dece nikad nije lak posao, ali su te zato stručnjaci savetovali da je lakše prvo pokušati sa kuglicama i čunjevima.

Vodolija (20.januar – 18.februar) – Tačno je da je svaka studentkinja nervozna uoči velikog testa sa svojim profesorom, ali na ovom testu ćeš imati samo dva moguća odgovora: pozitivno i negativno.

Ribe (19.februar – 20.mart) – Kao jednoj dobroj Ribi, zvezde ti toplo preporučuju da pored tog Ovna koji te izdržava (i koji je i dalje ubeđen da si Devica) nađeš sebi sa strane nekog Bika, Lava ili slobodnog Strelca.

Vaš astrolog: XIO, Diplomirani Astrolog, Mag, Mistik, Šaman i Šaban

  1. […] Nju ejdz zenski horoskop :D Sjajna stvar :DDDD […]

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *