NJUZ GALERIJA: 18 brendova koji se nikada nisu reklamirali na ovom sajtu, a realno mogli bi

njuz-autor

AUTOR: urednistvo

03. dec. 2014
 1. Milos kaže:

  A da stavite neku socijalnu reklamu za nas koji nemamo para? Tipa evo za mene jednu, makar na par dana.

 2. Monika kaže:

  Realno, njuzovci, niste vi nivo za mnoge velike kompanije. Treba biti čovek i priznati! Da vredite, kao intelektualci i novinari, bili biste deo ružičastig jata. Ono, bar kao portiri za početak, posle bi se napredovalo. Nemojte pogrešno da me shvatite, ali veće su šanse da omirišete zatvor nego novi Pinkov studio u Šimanovcima!

  Srdačno,
  Brat Andrej Vučić

  P.S. Falsifikovao sam Monikin nik, ali može mi se! I mene su falsifikovali.

 3. Polovni Buntovnik kaže:

  Ne mogu a da ne primetim da se ni “Belgrade Waterfront” ne reklamira na vašim stranicama iako ste čitani i van granica srpskog emirata.

 4. Ana kaže:

  jel ovo njuz poceo da prosi kompanije da se reklamiraju kod njih???

 5. Teoretičar zavere kaže:

  Dragan J. Vučićević: “Dragi i poštovani Njuz netu, redovno pratim vaš satirični sajt i velika mi je želja da se moj list reklamira na njemu. Kao što znate mi smo nezavisne novine i ne podržavamo nijednu stranku niti političara što se možete uveriti listajući naš dnevni list. Molim da cenovnik za reklamiranje pošaljete Vučiću, pardon, izvinjavam se, mislio sam redakciji mog lista. Drugarski i nezavisan pozdrav od redakcije “Informera!”

  Kiril Kravčenko: ” Poštovani Njuz netu, mislim da vam je poznato, (a kome nije), da sam ja na čelu najveće naftne kompanije na Balkanu. Mi se reklamiramo svuda i na svakom mestu, ali nije mi poznato da sam video našu reklamu na vašem sajtu. Taj propust sa naše strane a i sa vaše, je neprimeren. Već sam dobio kritiku od Vladimira Putina, Bog da ga poživi, da to mora da se promeni i da pod hitno vaši čitaoci i komentatori mogu da saznaju sve o nama. Ne obraćajte pažnju na onog Medvedeva, čovek voli da crta i to radi gde stigne. Do pre neki dan je voleo da karikira i samog Putina, tj. njegov lik, a sada… Ono što je nacrtao na onoj cevi uopšte ne liči na našeg predsednika. Za sve u vezi raklame na vašem sajtu obratite se meni lično ili Zorani Mih…, ne, pardon, mislim onom Bajatoviću!”

 6. obavezno kaže:

  so needy Njuz, so needy!

  @Polovni Buntovnik: good one!

 7. zorka kaže:

  Ali upravo ste ih izreklamirali.Nazalost ne isplatite im se.

 8. trle kaže:

  To je zato što je reklamiranje putem banera neefikasno i precenjeno u Srbiji. Smislite neke pametnije reklame….a ComTrade je vlasnik portala Telegraf…

 9. Monika kaže:

  TO: NJUZNET

  Nudim vam se, da me reklamirate za džabe. Džabe vama, džabe meni.
  Srdačno Gagi

  FROM: Đogani family

  1. celtic kaže:

   O, Slađo, zašto si Monilka?!

 10. Aleksandar Хејтер kaže:

  Могу ја да вам обезбедим рекламу, упаднем са бејзбол палицом измасирам вам леђа а онда о вама и насиљу над новинарима кењају данима. Не брините, нећу динара да вам узмем, не мешам посао и задовољство.

 11. Mickey kaže:

  Ne ide vama lose, cim dobar deo redakcije koristi l'Oreal.

  1. celtic kaže:

   L'Oreal koriste i gori od njih, pa opet nekažnjeno dišu.

 12. PeRfEcT kaže:

  Moja firma za proizvodnju cvaraka je u pregovorima sa UEFA da budemo sponzori Lige sampiona. Vidim da nas niste uvrstili u ovih 18 brendova, pa kad je tako nista od saradnje, Platini nas mnogo vise ceni…

 13. bakyy kaže:

  bice plate i za vas,

  L Oreal se navuko na ovu provokaciju

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *