NJUZ GALERIJA: Sve novine odlučile da se izvine Srbiji

njuz-autor

AUTOR: urednistvo

09. nov. 2015
 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Ja mislio zbog UNESKA, a ono sve bez razloga!
  Jos je Srbija daleko od svetskih dogadjaja!

 2. neko kaže:

  ‚‚zajebavamo‚‚ i ‚‚glupi‚‚ , pa vucicevicu su to bile prve rijeci kad je progovorio. njegov vokabular danas je mnogo bogatiji, kako bi prodao novine sa ovom vasom naslovnom.

 3. patrijota bez iskustva kaže:

  G Mitrović se proslavio snimanjem monitarog porno filma, a g. Vučićević je objavio ‘rane radove’ Kolinde. Ali niko još nije objavljivao grupnjak, pogotovu ne – homo. Sigurno da mašta ovih novinarčina, od kojih je jedan politiku učio na JUL-u, a drugi je bio neuspešan predsednički protivkandidat Slobi M. imaju šta da pokažu svojom maštom, tako da Suzi orošena spasibo Putin, ili Sjeverin i bez malog joj Kebu, mogu da se postide, A i to je SHOW, sa najvećim na Balkanu (a nije Naša Krmača), taj j….i narod se toliko srodio da se ne zna je li to narod uš'o u TV, ili je TV u WC-u, pa što bi neko prao ruke?! Zar neki nisu već urinirali na tom istom Pinku (Ona bogata pevaljka, pa reality rediteljka; primer za neupućene), ….

 4. Рубљов kaže:

  пИСма ЧИТАОЛАЦА

  ВеЈома ценим гос подина вучићевићаали написати ха, ха, ха, ха, ха за једно иставити на насловну стран убаш неиде.искрено се на дам дасе овако не што неће поновити, браћа рибар, оснивачи нај старијег листа набалкану, има ли бивас због чега прекорети јел висте на челу тога листа…И немоте никомсе извињавати,акамоли србији,ВИСТЕ изнад србије…поздрав одмене родића и свијух чланака нунса заВас гос подине ВУЋИЧЕВИЧУ…

 5. strani placenik kaže:

  Samo da se zna ;
  Ko se zadnji smeje najsladje se smeje!
  Karavani prolaze a dzukele laju.

  1. deda Dragan kaže:

   U našem slučaju : “Karavani se smenjuju a dzukele ostaju, da laju i reže na “naš narod”.

 6. haha kaže:

  Jest da ni jedna njena knjiga nema ni hiljadu strana, ali nas je Mira Markovic pocastvovala pravom bibliotekom za knjigozdere i ljude gladne znanja i istinske umetnosti. Treba pitati jednog Vulina da nam preporuce neki biser iz ove vredne kolekcije.

 7. Ariela kaže:

  Pa gde je “Kurir”?!..nemojte da me plasite…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *