nazad na vrh

Njuz galerija: Vučić naložio brisanje Nebojše Stefanovića sa svih zajedničkih fotografija

stefanovic

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte

Tagovi:
  1. СПЕКТАКЛ У НАЈАВИ – СУДАР ТИТАНА, жвалави против слинавог!!! Борба каква није виђена откад је мали аркан под шатром у Кончареву нокаутирао Жућу што ради у пошти!!! У једном ћошку некадашња млада нада Београда, “Неша Граната”, човек који бије и лево и десно, и по Јерменији и по Азербејџану, до сада зарадио више милиона евра!!! У другом ћошку боксер који је инкасирао већ пар милијарди, ударце задаје (и прима) и од напред и згуза, десном руши хеликоптер, левом лансира људе у Дунав, велики човек малих могућности, више пута вакцинисан, носилац свих Ф дијагноза, једини који је доакао учитељици “Нади Ајкули”, маааааалииииии аааалееееек!!! Кога ће мајка препознати у ћевапу а кога у шерпи са лигњама, ко је купио Врањску а ко Буковичку бању, за кога навија Маја Зечица, да ли ће да победи енглеска школа или енглеска гвожђара, и још много тога, стеј тјунд, није важно ко ће да изгуби, гласаћемо за оног ко победи, напред Србија!!!

  2. АВ бисексуалац појешће Слину у част своје нове вере, прићи ће му неговани водитељи без трунке мозга преобучени у жене пошто га то пали, чујем и наводни лажни патриота Вацић волка травестите све у шеснаест.
    Србија је Содома и Гомора 21 века вођи који је даљински управљан се то свиђа па се увек облизује кад мора рећи нешто пикантно и безукусно, наравно неморал му је у крви.

  3. posle non-pejpera stižu non-persone

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix