Njuz galerija: Vučić naložio brisanje Nebojše Stefanovića sa svih zajedničkih fotografija

njuz-autor

AUTOR: urednistvo

18. maj. 2021
 1. Баш Рђа kaže:

  СПЕКТАКЛ У НАЈАВИ – СУДАР ТИТАНА, жвалави против слинавог!!! Борба каква није виђена откад је мали аркан под шатром у Кончареву нокаутирао Жућу што ради у пошти!!! У једном ћошку некадашња млада нада Београда, “Неша Граната”, човек који бије и лево и десно, и по Јерменији и по Азербејџану, до сада зарадио више милиона евра!!! У другом ћошку боксер који је инкасирао већ пар милијарди, ударце задаје (и прима) и од напред и згуза, десном руши хеликоптер, левом лансира људе у Дунав, велики човек малих могућности, више пута вакцинисан, носилац свих Ф дијагноза, једини који је доакао учитељици “Нади Ајкули”, маааааалииииии аааалееееек!!! Кога ће мајка препознати у ћевапу а кога у шерпи са лигњама, ко је купио Врањску а ко Буковичку бању, за кога навија Маја Зечица, да ли ће да победи енглеска школа или енглеска гвожђара, и још много тога, стеј тјунд, није важно ко ће да изгуби, гласаћемо за оног ко победи, напред Србија!!!

 2. Kec iz rukava kaže:

  АВ бисексуалац појешће Слину у част своје нове вере, прићи ће му неговани водитељи без трунке мозга преобучени у жене пошто га то пали, чујем и наводни лажни патриота Вацић волка травестите све у шеснаест.
  Србија је Содома и Гомора 21 века вођи који је даљински управљан се то свиђа па се увек облизује кад мора рећи нешто пикантно и безукусно, наравно неморал му је у крви.

  1. шоми kaže:

   друже ти имаш схизофренију или се дрогираш, треће нема

 3. mixon kaže:

  posle non-pejpera stižu non-persone

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *