nazad na vrh

NJUZ KVIZ: Da li umete da zataškate aferu?

afera
House of Cards vam je omiljena serija a Frenk Andervud omiljeni lik? Ložite se na moć, uticaj i vladanje? Mislite da je Makijaveli bio sisica? Uradite Njuz kviz i saznajte da li imate ono što je potrebno da biste mogli da se uspešno bavite politikom.

Tagovi:
 1. U svetu ubijaju novinare, a kod nas novinarizacijalizam ubija neduzne ljude, vojnike, bebe. Zataskavanje je samo posledica.
  Pitam se da li su roditelji pronasli dete koje je onomad Vucic,,spasio” u Feketicu i odveo ga u nepoznatom pravcu?

  • Jedno kviz pitanje za Acu:
   Ako je Srbija helikopter a njeni žitelji putnici u njemu, šta ste onda Vi:
   a) Šizofreni kopilot
   b) Gej kopilot
   c) Konsternirani kopilot

   • on je smrdljiva ljigava pedercina, na celu govnjave gomile maloumnih kretena

    • tako reci izdajnik! jebo ga bleeeer

    • Ovo ti nije trebalo
     Samo izazivas Moniku da kaze koje lepo slovo Aciki.

     • Himalajac, svaka ti je na mestu! Kada je reč o aferama n’ umem da ćutim, naročito kada je, čarapanski Raspućin glavni akter. Doduše, nisam uspela da saznam koju je jebo, dok je avion padao. Ali, bila magla, verovatno ni on dobro nije vid'o!

   • Jedno kviz pitanje za “Ja sam”.

    Ako Ti i ja zajebavamo Maju da li je to:

    a) za njeno dobro
    b) za njegovo dobro (zlobnici kažu da je muško)
    c) za njihovo dobro (i muška i ženska Maja)

 2. …Чему ови јефтини трикови са јефтиним питањима у јефтиним квизовима?Ако вам смета вучић, слободно то и реците, немам проблем да дам оставку, ДА СЕ УБИЈЕМ И СПАСЕМ СРБИЈУ!
  Искусни заташкавач афера мора да зна које су од ових речи речи александра марионете вучића, а које су реч народа…

 3. Meni se kviz baš sviđa. Volim da se igram.

  • Сви ми, Моника, делимо са Вама љубав према квизу и игри, само аца – хромозомска грешка ” није са људима “, очас посла растури сваку игру и играчку, ево види шта је од Србије направио…

   • …ево како се ја лепо играм : мало персирам, мало не, прође ми коментарисање у здрављу и весељу…

 4. Dragi moji komentatori i pisci vesti, presavih tabak i odlučih da se premijeru obratim biranim rečima u malo široj formi. Ne zamerite, što vaša Monika, nema strpljenja za kretenske izjave naših oligarha. Pismo, koje ste objavili, pre nedelju, dve ‘nadobudna ispovest AV”, inspirisala me, da se i ja njemu obratim, preko Njuza.

  Gospodine AV,

  Punih 25. godina ja Vas gledam, slušam (TV, radio), čitam (novine i predgovori ‘nekih’ knjiga), pratim Vas na internetu i došli smo do trenutka (Vi i ja), kada Vi ‘možete da kažete šta ‘oćete’, ali ja to više ne mogu da svarim! Suviše se ‘dobro znamo’ Aleksandre – Šešeljev “mali” potrčko i Tomina “desnico”! Vi, ubijate kreativnost i želju ljudi, za bilo kakvom satirom i duhovitošću. Prilično, bolestan postaje ‘ovaj naš odnos’!

  Vi, kao ‘bivši’ radikal, suviše se radikalno ponašate u određenim situacijama! Vrlo mnogo, neozbiljno i bahato, prilazite ozbiljnim i osetljivim stvarima! SEDAM ljudskih života je izgubljeno – tragično, ponižavajuće! Ministar odbrane “mudro” ćuti! Vi, kao uragan pojurite da kažete: “Ne dam (!) na Gašića i Lončara!”, ali ne ‘trčite toliko brzo’ na putu istrage! U danu, kada svi pričaju o tragediji, Vi pričate i o železari! Nekoliko dana kasnije, najavljujete pa otkazujete miting u Novom Sadu! Sada Vas je ‘stig'o’ Šešelj, pa nam podmećete Vulina, da svakodnevno izleće sa krajnje banalnim i besmislenim izjavama! U dva dana, pojavio se na više televizija, sa istom ‘bolesnom’ pričom o teoriji zavere! Kako Vas, Aleksandre, nije sramota, da nam poturate bivše kadrove Mire Marković!? Da nam poturate ‘orošenog’ Zorana Babića, ‘nemog keramičara’ Gašića, ‘doktora’ Stefanovića koji u “Teškoj reči” priča samo o tome koliko Vas ‘svi mrze’ i hoće da ‘naude Vašoj’ porodici! Došli smo do trenutka – što biste Vi rekli za Njuz, kada više ne mogu ni da Vas slušam, ni da Vas gledam!

  Zabrinuta Monika

  • …не види се најбоље где сте пресавили табак, све друго и ја потписујем…

  • Ludilu, doprinosiš Ti, ovim reagovanjem i ja.
   Tekstovi su dobri, relasacija, osvežavajući
   Komentari su zabrinuli komentari.
   Evidentno: ni Ti (verovatno) ni ja (sigurno) nismo glasali za Njih.
   Imamo li bolje?
   SRBIJO, U NEVOLJI SI!!!

 5. Vulin:
  Eto, bio sam u pravu.
  Cak se i Monika, sekretarica predsednika Amerika, urotila protiv Ace.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix