njuz-autor

AUTOR: urednistvo

16. dec. 2015

Uradite ovaj jednostavan #nofilter kviz i saznajte koji ste tip korisnika Instagrama

 1. Рубљов kaže:

  Ја сам тип особе који воли “пионир” из Суботице и пије “Ц” кафу… и досадни сте више са овим гашићем, мало мало његова фотографија осване на ЊУЗ.нету…И откуд Вам ова коју његова жена носи у новчанику?

  1. Posmatrač sa strane kaže:

   Što duže čitam komentare na Njuz-u, stičem utisak da džogiraš u mestu dok čekaš da se objavi sledeći članak na koji ćeš komentarisati. Kažem ovo neopterećen emocijama, samo mi je fenomenološki zanimljivo :)

   1. Рубљов kaže:

    Утисак Вам је делузиван баш зато што је феноменолошки мотивисан…Управо сам Ваш коментар прокоментарисао као да је нови чланак у питању, и допада ми се ( И Ваш чланак и мој коментар).

    1. Posmatrač sa strane kaže:

     Izvinjavam se zbog nepersiranja, vrlo nekulturno i neuvidjavno s moje strane. A da li je moj utisak deluzivan ili ne, govore Vaši komentari ispod gotovo svakog članka na Njuz-u.

     1. Рубљов kaže:

      За извињење места нема, очигледно јесте пристојни и васпитани, а ја ћу бити слободан да на “ти” пређем – спокојно признајем да не џогирам у месту и не чекам ни на шта, у тој тачки твој утисак је варљив, а свеприсутност мојих коментара на ЊУЗ.нет-у – ах, ноуменолошки посматрано то је чисто поткоповање (субверзија) тачке ослонца оног који коментаре пише, лековито је и ослобађајуће…;-)
      П.С.
      И претходни коментар био је једнако ведар и искрен као и овај.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *