nazad na vrh

NJUZ KVIZ: Koji si tip osobe na Instagramu?

Uradite ovaj jednostavan #nofilter kviz i saznajte koji ste tip korisnika Instagrama

Tagovi:
 1. Ја сам тип особе који воли “пионир” из Суботице и пије “Ц” кафу… и досадни сте више са овим гашићем, мало мало његова фотографија осване на ЊУЗ.нету…И откуд Вам ова коју његова жена носи у новчанику?

  • Što duže čitam komentare na Njuz-u, stičem utisak da džogiraš u mestu dok čekaš da se objavi sledeći članak na koji ćeš komentarisati. Kažem ovo neopterećen emocijama, samo mi je fenomenološki zanimljivo :)

   • Утисак Вам је делузиван баш зато што је феноменолошки мотивисан…Управо сам Ваш коментар прокоментарисао као да је нови чланак у питању, и допада ми се ( И Ваш чланак и мој коментар).

    • Izvinjavam se zbog nepersiranja, vrlo nekulturno i neuvidjavno s moje strane. A da li je moj utisak deluzivan ili ne, govore Vaši komentari ispod gotovo svakog članka na Njuz-u.

     • За извињење места нема, очигледно јесте пристојни и васпитани, а ја ћу бити слободан да на “ти” пређем – спокојно признајем да не џогирам у месту и не чекам ни на шта, у тој тачки твој утисак је варљив, а свеприсутност мојих коментара на ЊУЗ.нет-у – ах, ноуменолошки посматрано то је чисто поткоповање (субверзија) тачке ослонца оног који коментаре пише, лековито је и ослобађајуће…;-)
      П.С.
      И претходни коментар био је једнако ведар и искрен као и овај.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix