nazad na vrh

Njuz.net u subotu potpisuje bestseler u tiražu od 300 primeraka

...

BEOGRAD, 26. oktobar 2012, (Njuz) – Druga knjiga satiričnog portala Njuz.net rađena je specijalno za beogradski Sajam knjiga i nosi naslov “Knjiga za sajam“. Njeni autori će ovu, kao i prvu knjigu “Ovo nam možda nije trebalo“, potpisivati u subotu od 16 do 18 časova na štandu “Korneta“ u Hali 1 Beogradskog sajma i svojim potpisima učiniti da “svaka knjiga postane jedinstvena kao pahulja”, ekskluzivno saznaje Njuz.

Autori bestselera koji je izašao pre nepunih nedelju dana očekuju da ogroman deo tiraža bude naprosto razgrabljen, ponajviše zbog činjenice da je knjiga štampana u 300 primeraka.

– Za razliku od naše prve knjige “Ovo nam možda nije trebalo“ u kojoj se pored tekstova sa sajta nalazi i 30 strana potpuno novog sadržaja, u ovom delu smo uspeli da upotrebimo čak 11 reči koje nikada ranije nismo koristili na našem sajtu – kaže Marko Dražić, urednik portala Njuz.net i napominje da je ubeđen da će ova knjiga jednog dana na Limundu vredeti barem 100 dinara više.

– Ova knjiga je jedinstvena po tome što je to prvo naše delo koje ima i predgovor koji besplatno dobijaju svi naši čitaoci koji je kupe u narednih 15 minuta od bilo kog trenutka – napomenuo je jedan od autora Njuza Viktor Marković.

Njegov kolega Nenad Milosavljević kaže da se nada da će broj posetilaca na štandu u subotu biti veći od broja autora koji će potpisivati knjigu.

– Kako će na štandu biti skoro desetoro Njuzovaca, biće pomalo neprijatno ako posetilaca bude manje od nas, zbog čega već danima zovemo sve prijatelje na društvenim mrežama, rođake i komšije da dođu u subotu – kaže Milosavljević koji je prekinuo ovaj razgovor ne bi li poslao poruku drugu iz vojske koga godinama nije video.

Najveća vrednost knjige – korice Boba Živkovića

Redakcija Njuza saglasna je u oceni da je ubedljivo najveća vrednost “Knjige za sajam” korice koje je radio Bob Živković, za kog su rekli da je, u svakom smislu, najveći umetnik u Srbiji.

VAŽNA NAPOMENA: Ovo je plaćeni tekst čije je troškove objavljivanja u potpunosti snosila redakcija Njuz.net

Tagovi:
 1. Пазите да не прођете као Мадлен Олбрајт у Прагу! ;)

 2. Ako dodjete sa preostalim primjercima,iz toga rasprodanog izdanja , na Sajam knjiga u Pulu, obecavam vam da necu kupiti niti jedan primjerak, a moji poznanici ,takodjer !..

 3. nego ima li tamo i nas komentatora…necu na zalost biti prisutna al ako ima neka nagrada zasluznima poslala bi nekog da je preuzme…skromnije od ovog ne moze…:-)…

 4. Pa stanite pored one spisateljice Mateus, pa ce posetioci njenog shtanda izgledati kao da su vashi (nashi).Evo ja recimo bih prvi otisho da je vidim u zivo, jer mi se ponekad ucini da je totalno izmishljen lik da bi se ljudi dobro zezali.

 5. Hocete se ljutiti ako budem cekao da je neko skenira,pa da je skinem sa net-a?
  Ja se eto onda necu ljutiti ako ona ne bude potpisana.

 6. Kakvu pljedžu delite uz knjigu?
  Mislim, da li vredi dolaziti na taj sajam knjiga?

 7. Ovo je jedna od retkih knjiga koja je procitana pre nego sto je stampana.

 8. A ko je pisao tekst, ako su dvojica pomenutih u dispozitivu bili izjavljivatori sentenci onomad tamokarce? Ja bih to provjerio u Institutu za Šipku i Klajna, ups, bubanj u S. Kamenici

 9. “PLACEN TEKST”?Pa i vi ste poceli da folirate ko nashi ministri!

 10. A kako ja da dodjem do knjige i potpisa u Crnoj Gori? :((

 11. …uh,meni sajam baš daleko.
  A da ja lepo sačekam knjigu na Limundu za 400 kinti + poštarina?

 12. Divni ste! Meni se posebno dopadaju korice i na njima ko na slikovnici životinjice iz mora onako u tri d fazonu. A i naslov je originalan.

 13. Ben10: pa kad smo pametni pa upadnemo na budzet :D

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix