njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

08. nov. 2013

5 znakova da mu se sviđate

Suptilne, tajnovite igre zavođenja uvek počinju skrivenim, gotovo nevidljivim znacima koje muškarci i žene šalju jedno drugom. Još su stari Egipćani pisali o pravilima ove igre, a vekovi koji su iza nas su utvrdili nekoliko sigurnih znakova koji otkrivaju njegovu žudnju i spremnost da zajedno sa vama potone u vrtlogu neobuzdane strasti i večne ljubavi.

Zabavlja se sa vašim najboljim drugom

Ukoliko je muškarac koji vam se dopada u ljubavnoj vezi sa vašim drugom budite sigurni da ga izuzetno privlačite. On sigurno ne bi bio u vezi sa osobom koja vam je bliska da nije tako. Ovako vam daje do znanja da ste vi jedina žena koja ga zanima. Njegova veza sa vašim prijateljem je samo seksualne prirode, a njegovo nemirno srce sigurno čezne samo za vama.

Ne primećuje vas

Dok sedi u diskoteci sa svojim društvom ili devojkom potpuno je nesvestan vašeg prisustva. Na ulici ne obraća pažnju na vas. Budite sigurni da je to samo maska i da njegovo srce zatreperi svaki put kad vas ne primeti. Rizikujte, zaustavite ga na ulici, vrelo poljubite, a ukoliko ipak pobegne znajte da je to zato što je pristojan i ne želi da vas uvredi.

Ukrao vam je torbu na ulici

U njemu još živi nestašni dečak pa se igra kao u školi. Ukrao vam je torbu samo da bi potrčali za njim, a kad ga stignete povući će vas za kosu ili blago udariti samo da bi videli koliko vas voli. Vedrina koju nosi u sebi će vam život pretvoriti u radost. Česti boravci u zatvoru će njegovoj ličnosti dati neophodnu dozu ozbiljnosti i zrelosti što će ga učiniti idealnim partnerom.

Pipka vas u gradskom prevozu

Dok se čvrsto pribija uz vas osećate njegov vreli dah na vratu. Toliko mu se sviđate da je nemoćan da sakrije svoju želju. Predajte mu se i zajednički oslobodite vulkan strasti koji tinja u vama. Pre ovoga obratite pažnju na svoju torbu, ipak se možda radi o običnom džeparošu.

Imate velike grudi

Vaše velike grudi pokazuju svu snagu vaše ličnosti, a muškarci takvim ženama ne mogu da odole. Nežnost i dobrota koje se kriju iza vaše snage učiniće da vas voli i poštuje gotovo kao svoju majku.

Bojan Savić

 1. Pravda za Miska kaže:

  Sjajna sprdnja na konto svetskih zgubidana.

 2. Mladen kaže:

  Imate zenski polni organ koji radi.

  1. celtic kaže:

   Čim imaju neki organ , podrazumijeva se da on radi. Ono što ne radi, to ne postoji, npr. skupština, SPC itd.

 3. hhh kaže:

  Znacajno a nije navedeno je to da kada ste vi online tada je i ispred njegovog imena taj mali zeleni kruzic…sto samo govori da se sjajno oseca u vasem drustvu.

 4. zexx kaže:

  5 najboljih znakova da mu se svidjate je 5 praznih flasa piva ispred njega.

 5. majstorcina kaže:

  Ko se bije, taj se voli!

  1. danijell kaže:

   Ko te bije, taj te voli!

 6. himalajac kaže:

  sjajan tekst, lici na autobiografski baziran na licnim iskustvima

 7. Сима Космос kaže:

  А ако пусти ветар у вашем присуству, то је само зато што је напет!

 8. Natnat kaže:

  Ako zaspi ili daj bože zahrče u vašem društvu, to će vam samo biti još jedan pokazatelj da se kraj vas oseća potpuno opušteno.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *