njuz-autor

AUTOR: Jasmina Gavrilov

25. okt. 2013

5 mesta na kojima možete da nađete momka

Od kad postoje saveti za žene u časopisima, nema broja u kom se ne pojavi bar neki za singl dame koji govori o tome kako da najlakše nađete momka. Postoje raznorazne taktike, studije i eksperimenti, ali to što ste i dalje sami ipak govori da sve to nije previše delotvorno. Zato je Njuz žena odlučila da promeni ugao gledanja. Mi vas savetujemo da se posvetite mestima, na uštrb taktike. Šta vredi taktika, ako ne znate da dobro locirate vašeg potencijalnog frajera. Mi vam predlažemo neka mesta:

Na filmu

Čak preko 90% devojaka uspešno je našlo svog momka u svetu poznatih i to čak i pri prvom gledanju filma u kom on glumi. Ako više volite muzičare nego glumce, idite na neki dobar koncert, sigurni smo da će vam se dopasti frontmen grupe i da ćete u njemu naći sve ono što oduvek želite od partnera. Ova mesta su vrlo učinkovita, upaliće bilo da imate 18 godina ili ste zgodna tridesetpetogodišnjakinja koja planira sebe da počasti Čolinim koncertom.

U stanu dečka vaše drugarice

Pomalo riskantno mesto, ali vrlo delotvorno. „Prepišite“ od bivše najbolje drugarice koja je svog dečka našla u vašem stanu, tačnije u vašem krevetu. Zabeležite adresu nove najbolje drugarice kao sigurnu stanicu za pronalaženje momka. Idite do stana u kom ona živi sa dečkom, a pre toga se sredite i doterajte. Naravno, ključno za uspeh je da odete kad ona nije tu.

U šolji kafe

Gatare kažu da se u svakoj šolji kafe krije poneki momak, a ako vaša gatara to ne vidi, smesta idite kod druge gatare, ili joj dajte malo veću napojnicu. Uz dovoljnu sumu novca, sigurni smo da će, u šoljici kafe, i vas čekati neki crni, uniformisani momak, viši od vas.

U žigolo klubu

Od svih mesta sa spiska, ovo mesto je najsigurnije. Doduše, potrebno je da imate malo više novca nego za odlazak kod gatare. Ipak, za razliku od izrečene sudbine u šolji, u žigolo klubu možete birati momka kakvog želite. Dokle god imate novca, ljubav će cvetati.

Tamo gde ste ga poslednje ostavili

Ovo je recept za sve dame koje su imale momka, pa su ga izgubile, ili ga imaju i dalje, ali ne mogu da ga nađu. Ono što će vam svako reći kad izgubite nešto, bilo da su to ključevi od kola ili vozačka dozvola, jeste da to potražite na mestu na kom ste poslednji put videli tu stvar ili na mestu gde ste je ostavili. Pokušajte, možda je vaš momak još uvek tamo.

Jasmina Gavrilov

 1. nina kaže:

  u snovima…

  1. Raynolds kaže:

   Vlaznim.

 2. technocaja kaže:

  Duhovitije bi bilo da ste stavili naslov “Velike Misli Jasmine Gavrilov” i ostavili celu stranu bez ikakvog teksta, nego ovako.

  1. zexx kaže:

   Pa onda bi i ti morao da ostavis komentar samo potpis i prazno polje,i tebe i Jasminu bi onda razumeli samo seksualno ugrozeni…sve im prazno.
   Ovako sa slovima svi mozemo da delujemo iskusno i pametno,a ako nista drugo bar nam nije sve prazno.

   Inace savet za devojke je da potraze momke u svojim gacicama i brusevima/dekolteima.Preko 700 puta dnevno oni tamo zalutaju…kazu studije,ma da ja mislim da oni odande ni ne izlaze,samo ako se bolje zagledate.

  2. gradjanin kaže:

   A da li Jasmina Gavrilov ima momka?

  3. Aleksandar Hejter kaže:

   Mora da je ovom tehnocaji najbolja drugarica skinula decka pa je sad besan na Jasminu.

   1. technocaja kaže:

    Drago mi je što vidim da su pojedini kometari duhovitiji od Jasmininog teksta.
    Što samo potvrđuje poentu mog prvog komentara.
    Evo ti plus i od mene.

 3. Djuro kaže:

  Na Farmi.

 4. gradjanin kaže:

  U ovim modernim vremenima momak se može naći – za kompjuterom tj. na fejsbuku.

 5. demagog kaže:

  Nagovorite babu da pozove hitnu i vrebajte kakav je doktor, ili odvedite je u Urgentni. A ako ni to ne upali onda pozovite interventnu zbog buke u usednom stanu (ali tada bas morate da budete ocajni)

 6. Nepoznato kaže:

  u vašoj trpezariji, samo ga pozovite prethodno.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *