nazad na vrh

6 saveta pomoću kojih ćete loš seks sa partnerom učiniti boljim

Imate sjajnog partnera i veoma ste zaljubljeni. Iako vam je veza divna, ipak postoji nešto čime niste zadovoljni… Šta raditi kada vam seks sa partnerom nije sjajan i kako da loš seks učinite boljim? Njuz žena vam otkriva koje trikove da primenite i na koji način da budete zadovoljni dešavanjima u krevetu.

1. Pravite se kao da to želite

Prihvatite filozofiju da je sve stvar percepcije i da su stvari onakve kako ih postavite u glavi. Ubedite sebe da je seks sa partnerom baš ono što želite, da ne radite to samo iz materijalne koristi i da biste radije to radili nego po peti put gledali prvu epizodu serije “Tračara“. Videćete da će i sam partner poverovati u to da uživate dok vodite ljubav sa njim.

2. Više vežbajte

Možda za loš seks nije kriv samo vaš partner, nego je delom to i vaša krivica. Posvetite se poboljšanju svojih veština u krevet, a najefikasniji način za to je praksa. Preporučujemo vam vežbanje sa drugim partnerima, jer čak i da nikad ne budete uživali sa svojim partnerom, tu su drugi partneri da poprave stvar. Ako vaš parter ovo nekada sazna, samo će još više da ceniti vašu žrtvu da pobošljate vaš seksulani život.

3. Naplaćujte više

Ukoliko ste potcenili svoj rad i smatrate da dajete više nego što dobijate, vreme je da poskupite. Istraživanja pokazuju da ljudi koji više naplaćuju svoj rad više uživaju radeći ga. Čak ni loš seks neće izgledati toliko loše ako posle njega možete da odete i kupite sebi neku novu krpicu.

4. Promenite partnera

Možda će vam zvučati čudno, ali oni koji su isprobali ovu tehniku tvrde da je najefikasnije rešenje za loš seks jednostavna promena partnera. Ukoliko vas za dečka ne vežu emocije ili njegova kraditna kartica, promena partnera će biti nikad lakši posao.

5. Razvedite se

Ako je i vama vođenje ljubavi pre braka bilo divno, a posle venčanja postalo agonija, naš savet je da se razvedete. Čak ne morate ni menjati partnera, jednostavno ostanite ljubavnici sa bivšim suprugom i bićete srećni u krevetu, a i vaš advokat će biti srećan zbog ovog razvoja događaja.

6. Više naduvajte partnera

Istraživanja pokazuju da je seks mnogo bolji ako je lutka više naduvana. Ne plašite se da će pući zbog vaše težine, niti da će pući ako je napumpate do kraja. Uzmite najbolju pumpu i pružite sebi vrhunsko zadovoljstvo.

Jasmina Gavrilov

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
Tagovi:
 1. Jasmina jedva docekala da kaze svoje zelje kroz salu.

 2. Mislim da su ovu stavku 2 odavno sa odusevljenjem prihvatile mnoge i nase zvezdice koje to uvezbavaju ne ustrucavajuci se i pred kamerama…setih se nekad kako su nas motivisali da radimo “aerobik” na tv pa smo svi ujutro skakutali i osecali se supeeeeer mislim d aje cilj ove stavke 2 d a se povrati takvo ushicenje i naravno zategnu misici…pa ako je to ono sto vas cini srecnom samo napred….ali zapamtite…nije sve u ljubavi ima nesto i u vezi tih kreditnih kartica…pa ako moze i to i ovo eto kombinacije za srecu…

 3. Pa Jasmina, počni da duvas…mislim lutku partnera

 4. Savršena sprdačina! :)

 5. Ovaj tekst ima za cilj da rasturi srpsku porodicu, da se mladi bracni parovi razvode, promovise preljubu, prostituciju i perverziju, odnosno seksualni odnos sa gumenim lutkama.
  Osobama sa ovako izopacenim umom i devijantnim mislima treba zabraniti slobodno kretanje a kamoli pisanje za jedan ozbiljan casopis kao sto je njuz!
  Sramota!!

 6. Tesko da ce iko ikada u Srbiji od muskih moci da uziva u svome samopouzdanju i vestini seksualnosti koju poseduje.te tako zadovolji kriterijum ovdasnjih ribica.
  Od 90.tih na ovamo svaka garnitura politicara koja zaskoci ne staje da *ebe barem 4 godine.
  Pa recite mi koja zena to ne voli,i koja ce posle njih hteti nesto prizemno i ono sto se lako umara?Koja!?
  Takvu seksualnu moc niko nema,a sav narod(pa i zemskinje nase) navikle da ih se dobro,dobro,non-stop 24/7/365 i bez pazue *ebe.
  Podignuta je lestvica visoko i zato nam svima ostaje samo da duvamo…lutku.

 7. Treći prijedlog je divan.

 8. krAditna kartica – namerno ili slučajno? :)

 9. 7. Zaposliti Berlusconija kao drzavnog seksologa.

 10. U okviru projekta “Psihoterapijska mreža Novog Beograda”, “Savez društava psihoterapeuta Srbije” i Udruženje građana “Nju Belgrejd Grup” organizuju pružanje besplatne psihoterapijske pomoći do kraja novembra. Zainteresovani za psihoterapijski rad na sebi mogu se javiti ponedeljkom i sredom od 16-18 časova na broj telefona 2607 422 radi zakazivanja susreta

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix