“Njuz žena” vas uči: Gledanje u šolju

njuz-autor

AUTOR: urednistvo

24. sep. 2015
 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Prvi put je neko objavio tri slike a da ni na jednoj nije Vucic???!!!!

 2. Рубљов kaže:

  Срам Вас било због овог текста!!! Од неосвешћеног гледаоца у шољу гори је само гледалац у шољу који злоупотребљава људску муку и патњу и још за то узима новац!!! Дуго и професионално се бавим овим животним позивом и опредељењем, то је више животни пут и филозофско и религиозно питање и избор, али овакву спрдњу и понижење нисам још видео и прочитао…Потпуно сте промашили тему, никада нисам гледао у шољу у којој је била кафа са млеком, а посебно не са мајчиним млеком…Кафу коју користим за гледање у шољу никада нису брала обесправљена деца и робови, нити сам куповао кафу од гаше сантоса, та кафа се сама бере…Погледајте филм “Талог моје душе на дну шоље лежи” и послушајте добро песму “Кафу ми драга испеци, па реци да је печена”, па онда напишите текст…

 3. voya montoya kaže:

  meni se čini da je ovo Zoran M……ić
  Premijer.Svuda Premijeri i Toni Bleri,i u WC šolji…Premijer je Srce Srbije.!!!

 4. Mickey kaže:

  A meni ovo lici na naručenu raklamu za kafu… (Na zalost, ne zezam se)

 5. Stojko Kitić kaže:

  Mene zanima šta je značenje “Black & Easy” kafe? Jel to iz one reklame gde dva tipa dolaze kod easy ženske? I koji je od njih dvojice black? Ili su obojica? 1, 2, 3!

 6. Баш Рђа kaže:

  1. шоља: Из талога вири телетабис ПО – наставља се телетабизација Србије. 2. шоља:Кад се шоља преврне, палац има потпуно другачију симболику – најебали смо. 3. шоља:На слици није манекен него глумац Слободан Бештић (“Метла без дршке”) што је ономад шет*о кера полу-го по киши – опет поплаве. П.С. Ја пијем Бонито, није реклама.

  1. Рубљов kaže:

   Најзад један озбиљан читач судбине из шоље за кафу. Једноставно из вашег приступа симболима у шољи извире контемлетативност, ерудиција и спокој духовни. Браво за Вас и велики поздрав од мајстора 18-ог степена – Observer of couple of coffee…

   1. Баш Рђа kaže:

    Хвала гос*н. Рубљов, све је у искуству, срчем кафу ево већ деценијама, али не гледам талог, тај бар не морам, ово је био аматерски покушај. (С)Потакнут вашим лепим речима, можда се кандидујем за саветника у неком министарству, наручићу, платићу диплому ако треба, Dr.Soc. (стручњак за соц, кафесац) а и препорука принца ружиног крста није за бацање.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *