nazad na vrh

Njuzov specijal o falsifikovanoj ličnoj karti Andreja Vučića

00_njuz specijal15_licna karta av

Tagovi:
 1. Operativnim radom je takođe utvrđena da osoba pod nadimkom Glista Ultras nikad nije prisustvovala utakmicama Crvene Zvezde niti ima ikakve veze sa recenzentom knjige Engleski pederski isprdak Toni Bler.

 2. mislim, bogajebo, kako se mom bratu
  ne desi da neko mazne njegovu licnu
  kartu i otvori firmu negde u tri mamaine
  daleko i obogati se sedmostruko na
  racun srbije???

  mislim, sta je sledece??

  vucic nije peder??

 3. Ne samo da im kradu licne, vec ih i kloniraju.
  Kako mozemo biti sigurno koji od Aleksandra Vucica je danas premijer, i koji od njegovih braca je zaista njegov brat.

  Zvuci mi kao neka svetska zavera protiv familije Vucic.

 4. Aleksandar Vucic je Orphan Black!

 5. Ministar policije:
  ”Ma ko je ponudio ostavku, o čemu pričate? To je očigledna podvala od strane RTS-a. Radimo na tome da otkrijemo ko je autor ove providne manipulacije.”

 6. Ma ajte molim vas
  Preterujete
  45 dinara za ovo????
  A sta je broj 02254

 7. Realno, mi ne znamo ni ‘Ko je smestio Zeki Rodzeru’. Istraga je u toku.
  VUNA KICO, a!?

 8. Kada u ,,demokratskoj”Srbijici ,,mrtva” beba moze da dobije poziv za vojsku sto ne bi i Vucic mogao da bude ,,dr” Stefanovic, hocu reci dvoguzi peder.
  Ko ce mu zabrani?

 9. Na paradi prebijen lazni Vucic!

 10. Šta je u pitanju ne znam, ali je očigledno to neka politička propaganda, koja je možda tačna, a možda i nije, vreme ća pokazati.

 11. a onda je mrmot zavio cokoladu u foliju…….

 12. Nije mladjani Vucic dzaba popio batine na paradi.
  Sigurno se zajebo pa im pokazao laznu licnu kartu.

 13. Upravo sam saznao iz sedista SNS da je Zivkovic prihvatio Vucicevu ponudu.
  Toliko je samouveren u svoju pobedu da je izazvao Vucica da se ogledaju u sahu.
  Mada je Vucic jos nepobediv u toj igri u svojoj partiji , Zivkovic kaze da nema nikakvih problema jer je i on nekada bio premijer.
  Tako da zna sve tajne tog poziva.

 14. U kuloarima SNS-a se prica da je ministar Stefanovic vec dao nalog za hapsenje tog fantomskog lica koji se 90-ih godina predstavljao kao A. Vucic u Radikalnoj stranci.
  Cak je zamoljen i Haski Tribunal da dopusti istraziteljima razgovor sa Seseljem-
  Posto je Seselj prvo osumnjicen za tu necasnu rabotu.
  Kada se sve bude dokazalo da Aleksandar Vucic nije kriv , Srpska pravoslavna crkva sa patrijarhom na celu kanonizovace Vucica u Sveca.
  Tako da cemo dobiti crkveni praznik Veliki svetomucenik Vucic sa identitetom

 15. Frankie Boyle joke: They want to put biometric data in our credit cards. This doesn't mean we're more protected, just that when we lose it, we're fucked. “Oh shit I left my wallet in the hotel room… I'm gonna need a finger transplant and new eyeballs.”

 16. Mozda je prebijen pravi AV zbog lazne LK ili lazni AV sa pravom LK ili je to bio pravi AV sa pravom LK ali koji poznaje laznog AV sa laznom LK?

 17. Ne znam sta vam je sumnjivo neko je, pre 4 godine, uz pomoć falsifikovane lične karte otvorio firmu na ime Andreja Vučića i imenovao ga za direktora. Sa istom tom, falsifikovanom ličnom kartom je otišao u Sud, da bi overio svoj potpis, a onda do Findomestic banke, vešto prerušen u Andreja Vučića, pošto je neophodno lično potpisati bar 10 obrazaca za registraciju firme i otvaranje poslovnog računa. Onda je, lažno se predstavljajući kao Andrej Vučić, to preduzeće doveo do bankrota i duga od preko 20 miliona dinara. Za sve to vreme je AndrejuVučiću uredno uplaćivao radni staž. Pritom, Andrej Vučić sve to zna, jer mu u najmanju ruku stižu neke pare i neka pisma od Poreske uprave i nema nikakav problem sa celom situacijom, ništa mu nije sumjivo.

  Logika matorii logika…

 18. I da ne zaboravimo, nikada nije bilo ukradenih dzakova sa glasackim listicima.

 19. aj sve da razumem falsifikovao neko licnu kartu moze i da se uradi, al kako je neko falsifikovao njegov potpis u bankama koje su davale kredit, mislim aj probajte sa tudjom licnom kartom da odete u banku i dobar dan ja dosao da vam uzmem pare, koliko tu provera ima potpisa vremena, pa jos te banke su valjda slale svom poveriocu da ide u minus i da neplaca rate?ili su to i falsifikovane banke i falsifikovane pare? nista ne razumem, zamolio bih nekog to da pojasni, koja to banka tako daje kes odo da je orobim odma :D

 20. Odlučena je i disciplina konačnog obračuna Vučića sa Živkovićem: stajanje na kiši bez kišobrana!!

 21. Mora da je isti lopov ukrao i indeks dr Stefanovića i iskoristio ga da odbrani fantomski doktorat. Samo da ga uhvate što pre, ko zna kakvu još štetu može da napravi, sačuvaj bože. Da ne ukrade Tomi pasoš i prizna Kosovo.

 22. Vikipedija:
  ,,Идентитет је трајно осећање целовитости и постојаности личности упркос променама у њој и око ње.Појединац који је стекао осећање личног идентитета има доживљај континуитета између онога што је био некада, што је данас, као и онога што замишља да ће тек бити.”

  Ja ovde ne vidim gospodina PP OVK Vucica.

 23. Kako smo krenuli ne bi me cudilo da se dokaze da Srbija ne postoji. Vec je ovo sve san.

 24. DOK SI U LONDONU – u FALSIFIKOVANOM si fazonu!
  PROBALI ONI SVE DA FALSIFIKUJU i UKRADU/ slazu – pa kada su provaljeni – kbj. UKRADEN IDENTITET! Eeej, MORONI – samo udarajte u DUVAR: pa zar vi mislite da je narod SISAO VESLA!???

 25. Kladio bih se da su ovi na vlasti falsifikovali svoje izvode iz knjige rođenih te da su vanbračni Hitlerovi unuci i praunuci jer mrze Srbe.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix