njuz-autor

AUTOR: urednistvo

06. mar. 2012

NN lice pati od krize identiteta

Ostavljen na marginama istražnih radnji

Svetozarevo, 6. mart 2012, (Njuz) – NN lice, koje je insistiralo na anonimnosti, u ekskluzivnoj ispovesti za Njuz otkrilo je da već dugo pati od krize identiteta i da sa njom sve teže izlazi na kraj.

– Prolazim kroz jako, jako težak period – reklo je NN – Mučno mi je i da pričam o tome. Kada god se desi da policija ne zna ko je počinilac okrive NN lice. Najlakše je tako, a nikad se niko ne pita kako se ja zbog toga osećam. Svakog dana pročitam vest kako je NN lice za nešto optuženo, počev od najbezazlenijih stvari poput krađe žvaka i pisanja grafita pa do teških krivičnih dela. Više ne znam ko sam, kojom vrstom kršenja zakona se ja ustvari bavim. Ne spavam noćima, imam problema sa samopouzdanjem, čini mi se da ću,šta god dauradim, za sve ostati samo obično NN lice . Nijedno moje delo nije dovoljno dobro da se zna za mene, da me neko prihvati. Jednostavno, imam osećaj da ne pripadam nijednoj grupaciji- dodalo je NN.

-Posebno su mi teško pala nedavna hapšenja pripadnika raznih kriminalnih klanova – nastavilo je NN – Prikazane su njihove slike, o njima se sve zna, čak se piše i o tome gde su ručali a ja sam uvek na marginama bez obzira na sve što sam do sada uradilo. Ako već toliko kršim zakon, zar je moguće da ne zaslužujem malo više pažnje, zar ne zaslužujem da se zna i ko sam i kome pripadam – zapitalo se NN lice.

Poznati filmski i pozorišni teoretičar krize identiteta Gorčin Stojanović smatra da slučaj NN lica nije usamljen i da mu društvo mora pružiti ruku pomoći.

– Svakom čoveku je teško kada ne može da nađe svoje mesto pod suncem, kada se nigde ne oseća kao svoj na svome pa juri na sto strana ne bi li pronašao sebe u nekoj oblasti. Tu se ljudi gube, rade više stvari istovremeno ne bi li se za njih čulo jer oni samo žele malo pažnje. E, upravo ta rastrzanost, to pristajanje na kvantitet umesto kvaliteta dovodi do toga da čovek ne zna više ko je, a posao trpi. Ja ličnim primerom pokušavam da pokažem ljudima da neka mera mora da postoji i da ne možemo svi sve da radimo. A šta ćete vi uraditi za NN? – pita Stojanović.

Soko Sokolović

 1. TR kaže:

  Opet Gorcin pobedio, ne mozemo svi sve da radimo hahahha

 2. Jelena kaže:

  “Teoretičar krize identiteta…”!!! Taman kad pomislim da ne možete biti bolji nego što jeste! E bolji ste!

 3. trabant kaže:

  A da se učlani u LDP?Kladim se da se toga nije setio…

 4. Милан kaže:

  Николић Никола, знам га.

  Него, кризу идентитета имају и заштићени сведок К-12 и Нихада Алфаковац.

  http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=lubGbKyxFUE

 5. slučajnaprolaznica kaže:

  Sad se pravi fol da ne zna a kad pitaš GDE SU PARE onda su svi NN, a, a?
  Čedo što si NN?

 6. slučajnaprolaznica kaže:

  NN ukr'o Fejsbuk!

 7. Nikola kaže:

  Na nije znam coveka

  1. slučajnaprolaznica kaže:

   Ja ih znam na entu. NN na n- više nepoznatih počinilaca ;)

 8. Арса kaže:

  Прво сам се зачудио како је могуће да баш ова тема буде обрађена без мишљења Жарка Требјешанина, психолога, али кад сам прочитао мишљење критичара схватио сам ко је, ипак, највећи цар и ум у Србији – а то није Горчин Стојановић него Соко Соколовић, аутор овог текста :-)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *