nazad na vrh

Nokia izbacila na tržište telefon samo za Crnogorce

Nokia izbacila na tržište telefon samo za Crnogorce

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
Tagovi:
  1. Jedva čekam da se počastim jednim ovakijem (biće to, bar mjesec dan prije, no što iziđe u Finsku)! Ubačim u njega sve četiri kartice. Šjednem u mog Audija šesticu, puštim najnoviji album Sergeja Ćetkovića, letim ka leptir tić po Novom Beogradu i dogovaram se sa drugarima, da posrčemo po jednu neđe na Dunav. Lijep li je ovaj život!

  2. ostaje nam samo da se nadamo da ce signal ovog telefona biti ogeanicen samo na CG

  3. Hvala Finci, najzad će u Crnoj Gori biti još nečeg autentičnog osim Njegoša. Njegošu svaka čast, ali njegovi crnogorci dosadiše više sa citatima Njegoša. Sada će moći između sebe da se dive sami sebi, mi ostali smo pošteđeni, jer je telefon samo za crnogorce.

  4. Radi li taj telefon i na moravskom području, kupila bih jedan tek da se puvam pred seljaci…

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix