nazad na vrh

Nova radnja u kraju raspisala konkurs za lokalne alkose

ZEMUN, 14. mart 2016, (Njuz) – Prodavnica mešovite robe “Bole“, koja je nedavno otvorena u Prvomajskoj ulici u Zemunu, raspisala je konkurs za lokalne alkose, saznaje Njuz. Prema rečima Borivoja Tišme, vlasnika radnje, broj radnih mesta je ograničen, a zainteresovani kandidati mogu da dođu na razgovor svakog dana između 7 i 22 časa.

– Svaka radnja mora da ima svoje lokalne alkose, po kojima je prepoznatljiva i koji su njen zaštitni znak. Mi smo novi u kraju, radimo tek par dana, ta pozicija nam je upražnjena pa smo raspisali konkurs kako bismo odabrali najbolje moguće kandidate. Jedini uslov koji smo postavili je da kanditati budu punoletni, zbog konzumacije alkohola koju ova pozicija podrazumeva, dok godine, pol i obrazovanje nisu presudni. Prednost imaju oni sa iskustvom i nezaposleni jer su nam potrebni ljudi koji mogu da se posvete celodnevnom ispijanju piva ispred radnje, mada nećemo odbijati ni one koji su u stalnom radnom odnosu ukoliko im taj posao ne remeti svakodnevno alkoholisanje ispred naše prodavnice – izjavio je Borivoje za Njuz.

– Kandidatima nudimo pre svega fleksibilno radno vreme, rad u manjim timovima, dinamično radno okruženje u okviru kog mogu da iskažu svoje potencijale, kao i mogućnost edukacije kroz razgovore sa ostalim kolegama lokalnim alkoholičarima ili komšijama koje svraćaju u nabavku. Konzumacija alkohola tokom radnog vremena se podrazumeva, a od kandidata očekujemo da pored ispijanja pića redovno diskutuju o svim mogućim temama koje im padnu na pamet, počev od onih najbanalnijih pa sve do mogućih rešenja za krizu u Siriji – objasnio je vlasnik radnje.

Borivoje je dodao da će odabir najboljih kandidata biti jako težak jer se već tokom prvog dana na konkurs prijavio veliki broj kandidata.

– Koliko su kandidati kvalitetni dovoljno govori činjenica da mi je čak osmorica od desetorice sa kojima sam jutros razgovarao tražilo da im pozajmim 50 dinara za pivo – istakao je on.

Soko Sokolović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Zato sindikat insistira da nedeljom prodavnice budu zatvorene!

  2. Po Srbiji je na hiljade sela koje nemaju kafanu pa im je prodavnica i pozornica i filmsko platno, i sudnica i ispovedaonica, i ogovaraonica i slusaonica. I ne pije se pivo iz limenki ili plasticnih boca, vec ono sto se optvara upaljacem preko palca. A zemljani pod u hladu ispod razgranatog oraha viseslojno je poplocan krunastim poklopcima. Po njima se najbolje vidi koje pivo se najvise pije. Poneki poklopac se nadje i na desetak metara od drvenih klupa; to su oni koji su odleteli uz pomoc palca i srednjeg prsta.
    I obavezno, na vratima svake prodavnice pise : ZABRANJENO JE PITI ISPRED RADNJE.

  3. Zato je Bora Čorba svojevremeno oformio političku stranku “Partija Iskrenih Časnih Korisnika Alkohola” a zvala se po početnim slovima iz svake reči u nazivu .

    • PIČKA je nastala cepanjem Partije Običnih Pijanaca,e kad bi se opet ove dve stranke okupile oko Bore,pa pozovemo i nezaposlene,oduvali bi na izborima dosadašnje skorojeviće…

  4. Доинбо санм посо у Овохј Расдњи:-* :-) 1#нећувишпе остасвљати комнетасре ЛИчноћу их говорити на расднбом месту 1ПЗДРАВ драхги коментатори…

  5. Konačno normalan oglas, današnji vlasnici prodavnica imaju nerealna očekivanja za platu koju nude, te da imaš najmanje dve godina iskustva u ispijanju crnih vina, te moraš da imaš dobar cug piva, sposobnosti u brzom konzumranju rakije se podrazumevaju, a svako ko ima sve te sposobnosti ispija alkohol ispred nekih ozbiljnijih megamarketa, neće da se zeza za sitnu lovu.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix