nazad na vrh

Novak Đoković najavio da će u Nišu pojesti ćevape s lukom bez ćevapa

Đoković bi voleo da proba i komplet-praznu lepinju

NIŠ, 31. jauar 2017, (Njuz) – Proslavljeni srpski teniser Novak Đoković obećao je da će tokom boravka u Nišu probati nadaleko poznate niške ćevape sa lukom samo bez ćevapa.

Đoković će u Nišu boraviti tokom Dejvis Kupa, koji se igra od 3. do 5. februara, a na pitanja novinara da li će probati niški roštilj, teniser je rekao da hoće.

– Sigurno ću probati neki roštilj, možda recimo deset upola s lukom ali bez deset. Moram da vodim računa o ishrani, naročito sada kada su turniri u punom jeku, ali ćevape s lukom bez ćevapa u Nišu jednostavno moram da probam – naveo je Đoković.

Prema njegovim rečima, deset upola s lukom je probao u dosta gradova, ali su mu mnogi rekli da je niški luk u deglutenizovanom somunu ubedljivo najbolji u regionu.

– Pojedine ćevape s lukom bez ćevapa koje sam probao su bili malo neukusni i previše ljuti za moj ukus, dok su neki bili nadimljeni roštiljskim dimom, koji ja ne smem da konzumiram jer goji – objasnio je Đoković i dodao da će u narednom periodu probati i pužičku komplet-praznu lepinju, za koju je takođe čuo mnogo lepih priča.

Nenad Milosavljević

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. Sto se tice Ishrane pola Srbije je ispred Novaka jer jede prazan sendvic bez hleba.
  P.S.
  Telohraniteljka Novakova, Maja Volk, resila sebe da casti zbog udaje pa jede fetu bez sira.

 2. I da preko toga baci jednu govedju salatu bez goveDJine! i mozda kao prilog da uzme przene kromprice u vodi! ja sam sve to isprobala i super je!

 3. a ne moze da se ne zasladi na kraju, ja bih na njegovom mestu, a malo mu i zavidim sto moze, uzela jednu baklavu bez baklave!

 4. Može Nole da proba i jedan burek sa ništa, bez bureka, i da nazdravi jednom rakijom koja ne ‘vata (ona koju je izumeo Čeda Petrović u tv seriji “Vruć vetar”).

 5. Mozda je najbolje da mu napune tanjir sa NISTA i mora sve to da pojede.
  Ili jos bolje.
  Kako na jugu hrane koke?
  Bace zrna pa ih prekriju staklom.
  Moglo bi i za Noleta tako.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix