njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

22. jul. 2013

Novinar osetio trudove dok je čekao da se porodi Kejt Midlton

Novinar osećao bolove na svakih 20-30 minuta

ĆUPRIJA, 22. jul 2013, (Njuz) – Novinar Miodrag Savić (27) hitno je danas u prepodnevnim časovima prebačen na akušersku kliniku usled trudova koje je dobio tokom izveštavanja o porođaju Kejt Midlton, supruge britaknskog princa Vilijama.

Miodrag Savić, koji na lokalnoj televiziji “Nova duga” uređuje emisiju o džet setu i šoubizu, prve trudove dobio je oko 10:30, kada je na kolegijumu dogovoreno da porođaj Kejt Midlton bude centralna tema njegove današnje emisije, ali on tome nije pridavao značaj.

– Požalio se na bolove ali je mislio da je u pitanju slepo crevo ili stomak, pošto je prethodnih dana jeo dosta suve hrane. Bolovi su se, međutim, nastavili i narednih nekoliko sati u pravilnim razmacima od po 20 do 30 minuta, tako da su mnoge koleginice prepoznale tipične simptome trudova, pa smo hitno pozvali bolnicu – rekao je Miodragov kolega Zoran Kozić za Njuz.

Kada su lekari došli, kaže Kozić, ispostavilo se da jesu u pitanju pravi trudovi, zbog čega je novinar odmah prebačen u bolnicu.

U bolnici su rekli da trenutno ne mogu da daju više informacija o ovom slučaju, ali da su prilično sigurni da je u pitanju poremećaj na nervnoj bazi.

– Bolovi su gotovo sigurno izazvani na psihičkom nivou, a pretpostavljamo da je okidač bilo to što se novinar u nekom trenutku previše identifikovao sa britanskom princezom o kojoj piše. Za sada ne znamo koje će mere i terapije biti preduzete, ali možemo reći da je prava sreća što nesrećni čovek nije pisao o filmu “Osmi putnik” ili “Kontrolori” – rekao je za Njuz doktor Oliver Stanić iz lokalne bolnice.

Nenad Milosavljević

 1. Zoin Mihailo kaže:

  3 neverovatna događaja koji su se desili dok se porađala Kejt:
  1. Petar Janković kome se žena trebalo da se porodi po 6 put danas je zamolio dokotore da daju nešto njegovoj ženi da bi se sutra porodila jer ne može na miru da prati dva bitna porađanja u isto vreme.
  2. Mišković je želeo da bude kod kuće u vreme porođaja, pa je zato i platio 12 miliona evra, inače mu ne bi padalo na pamet da troši pare na gluposti.
  3. Rekonstrukcija Vlade će morati da bude produžena za jedan dan duže, zato što su svi članovi zauzeti praćenjem porođaja.

  Ukoliko bude još događaja, javićemo vam.

 2. himalajac kaže:

  ova Kejti kao da je deo farme, trudnoca joj je glavni adut

 3. imeee kaže:

  e , ima li negde prenos uzivo iz porodilista …

 4. Nebojša Milanović kaže:

  Extra!!! :)

  1. Prezime (takodje obavezno) kaže:

   STFU

 5. himalajac kaže:

  s’ bzirom da ce Kejti roditi slona, ili ono, bar nilskog konja, (klempave ushi zagarantovane) nadamo se da ce se i Miodragu posreciti bar sa nekom pudlom ili bar chivavom…

 6. jo-van kaže:

  Zapelo kod krune………..

 7. DrS kaže:

  Lekari su vrlo velikom poudanošću utvrdili da je trudnoća novinara Miodraga Savića (27) vanmaterična.

 8. Zoran kaže:

  50 godina pod komunistima cini svoje, pa je takav i odnos prema svemu sto ima privuk monarhije…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *