nazad na vrh

Novinari dobili nezvaničnu informaciju da je u toku i SP u odbojci

Još uvek nema konkretnih dokaza da se Svetsko prvenstvo u odbojci zaista održava

BEOGRAD, 7. septembar 2014, (Njuz) – Novinari nekoliko sportskih redakcija tokom poslednjih par dana dobili su nezvaničnu informaciju da je trenutno u toku i Svetsko prvenstvo u odbojci, saznaje Njuz.

Niko od njih još uvek se nije usudio da objavi ovu informaciju jer, kako kažu, ne postoje dovoljno jaki dokazi kojim bi mogli da je potkrepe.

Bratislav Jevtić, dugogodišnji sportski novinar, kaže da je priča o Svetskom prvenstvu u odbojci još uvek u domenu “rekla-kazala”.

– Dobili smo nezvaničnu informaciju da uporedo sa Svetskim prvenstvom u košarci, US Openom, prijateljskom utakmicom Zvezde i moskovskog Spartaka, izjavama Di Marije, transferom Radamela Falkaa, otkazom Dragoslava Stepanovića i promocijom gostujuće garniture dresova naše fudbalske reprezentacije traje i Svetsko prvenstvo za odbojkaše – potvrdio je Jevtić za Njuz.

– Međutim, to je potpuno neproverena informacija jer ne postoji nijedan svedok, nijedna fotografija ili bar snimak koji bi mogli da potvrdi ove navode. Izvor od koga smo dobili informaciju ne zna ni kada je to prvenstvo počelo, ni kada se završava, kao ni gde se održava i ko sve učestvuje – ispričao je Jevtić dodavši da se po jednoj od verzija među učesnicima nalazi i Srbija.

Jevtić je istakao da je uveren da će mediji, ako se ispostavi da je takmičenje zaista u toku, ispratiti to prvenstvo na adekvatan način.

– Uveren sam da će Svetsko prvenstvo u odbojci dobiti pažnju kakvu zaslužuje ako su naši odbojkaši na njemu i ako se budu borili za medalju. I ako je osvoje, naravno – objasnio je on.

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. Stampa je postala preslobodna, stalno neke izmisljotine!

 2. Ha ha ha ovde ljudi nisu obavesteni, ni da je zavrsen Prvi svetski rat. Neki su ubedjeni, da je Gavrilo ziv, i da ce ga upornim strajkom osloboditi.

 3. Koštunica potvrdio da je počelo SP 2010.

 4. Tako je to kad ne postoji istrazivacko novinarstvo.

 5. Neki novinari ipak znaju za to prvenstvo. Juče sam u nekim novinama pročitao da je na tom svetskom prvenstvu Amir Kolašinac isplivao lični rekord i tom prilikom sa 27 postignutih koševa osvojio Grem slem i to u drugoj rundi.

 6. Al zato kad vam donesu medalju svi znate,jel da?

 7. Kad se Odbojkaški savez stisno i ne da po 20 e sportskim novinarima.

 8. Treba biti uporan.
  U Halo oglasima, U rubrici ,,sport i rekreacija”, na 43. strani, u podrubrici ,, ribolov” objavljeno je da su nasi odbojkasi imali 3 pecanja. Cak je dat i broj blokova, ali u odeljku ,,gradjevinarstvo”.

 9. Kostunica kaze da je odusevljen novim klincima u nasem timu, posebno Djulom Mesterom.

 10. Vala baš, ko da to prvenstvo se uopšte ne igra.

 11. Pišete gluposti.To samo Kurir plasira lažne informacije i truje ovaj napaćeni narod.

 12. Mozete pratiti svaku utakmicu uzivo na kamerunskoj nacionalnoj televiziji

 13. Ja sam skoro pa siguran da je to prvenstvo stvarno u toku, imam i dokaze jer mi je drug pricao da mu je komsija gledao utakmicu protiv Francuske i da je bilo nerešeno!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix