njuz-autor

AUTOR: Bojan Ljubenovic

05. jun. 2018

Novinari i fotoreporteri tabloida blokirali splavove jer je Soraji zabranjen ulazak u Srbiju

BEOGRAD, 5. jun 2017, (Njuz) – Nekoliko desetina novinara i fotoreportera srpskih tabloida blokiralo je danas sve ulaze na beogradske splavove ogorčeni odlukom MUP-a Srbije da poznatoj crnogorskoj starleti Soraji Vučelić zabrani ulazak u Srbiju.

– Nećemo dozvoliti ulazak ni na jedan splav dok se Soraji ne dozvoli povratak u zemlju. Soraja svojim ponašanjem, izgledom i izjavama već godinama hlebom hrani naše porodice i njen izostanak sa ovdašnjeg estradnog neba ozbiljno će ugroziti tiraže naših novina a samim tim i našu egzistenciju. Internet će da gori ukoliko naši zahtevi ne budu ispunjeni – kaže MiloŠ Stanković, jedan od organizatora protesta.

On ističe da je u poslednje vreme primetna nestašica starleta na našem tržištu, objašnjavajući da je „sve što vredi otišlo u rijaliti“, a da jedna Stanija nije dovoljna da zadovolji ovoliku potražnju.

Sa njim se slaže i fotoreporter Nenad Lukić, koji kaže da će se odsustvo Soraje Vučelić pokazati kao nenadoknadivo.
– Tokom letnjih meseci to neće biti toliko primetno jer će sve naše estradne ličnosti i onako biti na crnogorskim plažama, pa ćemo ih tamo slikati sa Sorajom, ali šta ćemo kad dođe jesen?! Soraja ima veze sa estradom, podzemljem, tajkunima, dakle kompletna je ličnost i kao takva nezamenljiva. Zahtevamo hitnu sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost na kojoj bi se ponovo raspravljalo o tome da li Soraja Vučelić predstavlja baš toliku bezbedonosnu pretnju po Srbiju – kaže Lukić.

Demonstranti ulaz na splavove ne dozvoljavaju nikome pa čak ni našem poznatim fudbalerima koji su planirali da se tu odmore od dugačkih i napornih sezona.
Ispred splavova već su se formirali dugački redovi biznismena iz Slovenije i Hrvatske koji se nadaju da će kompromis ipak biti postignut i da njihov dolazak u srpsku prestonicu neće biti uzaludan.

Bojan Ljubenović

  1. NBGd kaže:

    Da li su ovi ljudi normalni? Oko čega protestuju? I vlasnicima tih splavova se to isplati?!? A ovi drugi neka idu gde se ne protestuje. Beograd je prepun lepih restorana..

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *