njuz-autor

AUTOR: Bane Grkovic

05. jun. 2018

NUNS menja ime u ĐUNS

BEOGRAD, 5.jun 2018, (Njuz) – Izvršni odbor Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS) odlučio je da promeni ime i da se do jula 2020. godine zove ĐUNS. Ova promena dolazi u trenutku kada je udruženje primilo pozajmicu od 6 miliona dinara od firme u vlasništvu Dragana Đilasa. Kako je za Njuz rekao predsednik do skoro NUNS-a a sada ĐUNS-a Slaviša Lekić, ovo će biti jedina promena a sve ostalo kada je reč o radu ovog udruženja ostaje kao i do sada.

– Pa to je samo jedno slovo i ništa više, a vi se ponašate kao da smo ne daj bože promenili ime u Multikom Group udruženja novinara Srbije ili ne znam ti kako već – navodi Lekić.

Prema njegovim rečima, baš to što je promenjeno samo jedno slovo pokazuje da pozajmica od šest miliona dinara ni na koji način neće uticati na stavove ĐUNS-a.

– Stvarno ne znam u čemu je problem. Nismo mi kao ona Arena ili Dom sindikata. Ej bre, pa oni promenili celo ime i ništa, a mi jedno slovo i odmah kao neki problem – kaže Lekić.

On ističe i da nekadašnji NUNS, a sadašnji ĐUNS nije imao obavezu da ovo uradi, ali da su eto odlučili da to bude mali znak pažnje i zahvalnosti što im je Dragan Đilas bez kamate sa dobrim rokom otplate i bez ikakvih uslova, drugarski pozajmio šest miliona dinara da preguraju krizu.

Bane Grković

  1. voya montoya kaže:

    N News net…Always N…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *