njuz-autor

AUTOR: urednistvo

26. feb. 2013

Obama spreman da povuče priznanje Kosova da bi dobio orden od Nikolića

Obama spreman da zbog ordena učini brojne ustupke Srbiji

VAŠINGTON, 26. februar 2013, (Njuz) – Američki predsednik Barak Obama spreman je da povuče priznanje Kosova ukoliko dobije orden od predsednika Srbije Tomislava Nikolića, saznaje Njuz iz izvora u Beloj kući.

SAD su, kako saznajemo, spremne da ponište priznanje nezavisnosti Kosova ukoliko Obama dobije orden Republike Srbije, a američki predsednik ovakvu želju izrazio je svojim saradnicima kada je čuo da je Nikolić ordenje podelio mahom zemljama koje nisu priznale Kosovo.

– Kada je čuo da je u pitanju orden koji se dodeljuje za izuzetne zasluge u razvijanju i učvršćivanju miroljubive saradnje, predsednik Obama poželeo je da dobije ovo prestižno priznanje i tako uvede SAD u elitno društvo Rusije, Belorusije, Azerbejdžana, Jermenije, Kazahstana i Gruzije. Ako uslov za dobijanje ordena bude povlačenje priznanja Kosova, SAD su spremne da udovolje Srbiji i njenom predsedniku – rekao nam je izvor iz američke administracije.

Prema saznanjima Njuza, SAD ne bi imale problem ni da načine druge ustupke Srbiji, poput vraćanja „US Stila“ u Smederevo, ulaganje u iznosu od više milijardi dolara, ali i poklanjanje nekoliko stotina hiljada radnih viza građanima Srbije.

– U prvom mandatu predsednik Obama dobio je Nobelovu nagradu za mir 2009. godine. Prošle godine mu je izmakla, tako da bi bio jako srećan ukoliko bi Sjedinjene Američke Države dobile priznanje predsednika Srbije, jer je to u ovom trenutku jedina nagrada koja adekvatno dočarava koliko napore naša država ulaže u očuvanje mira – poručili su iz Bele kuće.

Nenad Milosavljević

 1. Stanarević kaže:

  Sikter, Huseine, hajvanu, šejtan te razapeo!

  1. Славко kaže:

   Аферим, Станаревићу! И овај би и за шише ракије харамио, само да се слика са Дачом. Јок море!

 2. Мало ја сам kaže:

  Aca Vucic:
  -Tomo, Tomo,
  Daj mu jos jedan da ne pusta Sekija do 2389.

  1. ja kaže:

   u breeee, na hiljadugodišnjicu da ga vrnu … :D

   1. Мало ја сам kaže:

    Jovan Krkobabic:
    Nekaga sinko , neka i koju godinicu posle, da mi ne pokvari proslavu.

 3. nebojsa kaže:

  a sta bi tek uradio da dobije nasu rakiju

 4. hehe kaže:

  Ћирилицом против јудеомасона и америкинирализације.

 5. konculi kaže:

  hahahah sluskaj bre sanove i bajke najlosoj sorti u planeti kakav si ti novinar bre kako te trpu ovija tvoji vampircici ti treba dasi u nekojoj stali da pazis koze fuj stoko jedno!

 6. srbin sa kosova kaže:

  Može samo da nas povuče.

 7. himalajac kaže:

  jaoooo kakav folirant i manipulator! kao shatro povuci ce priznanje zbog kosova… ma, bre, usro se, skapirao je da smo nebeski narod, pa bi sad da se ushlihta

 8. Ja sam kaže:

  Услови Обами за добијање кутије за орден:

  – Скраћеница САД да значи: Србија Ал’ Далеко.
  -Њујорк да се назове Нова Томина Јабуковача.
  -Да се Едисон извини Тесли за све покрадене патенте.
  -Да се спроведе струја од Нијагаре до казана у Бајчетини.
  -Горана Јешића да поставе за председника свих Индијанаца.
  -Да повуку све цверглане из наших вода.
  -Да ураганима дају српска имена.
  -Да Кока Кола промени име у Кока Автамабиљ….

  За сам орден следе додатни услови.

  1. Славко kaže:

   Тома ће да му поклони и шише ракије ако у свакој соби у Белој кући виси његова слика.
   За орден би морала оцила уместо “Stars&Stripes”, па ”Марш на Дрину” уместо ”The Star-Spangled Banner”, да нам врате паре (са каматом) за Миладина, да плате ратну штету, изграде мостове, ископају канал до Солуна, да НБС дају дозволу да штампа паре без покрића и још охо-хо пара за остале ситне потрепштине.

 9. Tagore kaže:

  Ostavite Nobelovca Baraku na Miru! Azerbejdžan je budućnost Srbije.
  http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/91/Picture_of_Azimzade.jpg

 10. Tagore kaže:

  . Na sajmu agrikulture, (SALON DE L'AGRICULTURE), u Parizu, François Hollande je odlikovao i hrabro pomilovao jednu kravu, tako da je odlučio da od sutra jede samo prirodnu srpsku hranu: naše prirodno konjsko mleko, naše prirodno goveđe meso bez zaraze, te soma, smuđa i jegulju bez parazita od Nišave i prirodno srpsko brašno od našeg prirodno žutog kukuruza iz cele zemlje Srbije.

  . Po nalogu Staljina, Nikita Kruščef je streljao 22.000 maloletnih ruskih dezertera, koji nisu želeli postati sveže meso u ratu protih Hitlera u kome je svaki deseti sovjetski vojnik bio naoružan.

  . U ratu protiv Indokine, (”Indochina wars” – in Southeast Asia from 1946 until 1979, between communist Indochinese forces against French, South Vietnamese, American, Cambodian and Laotian), Francuska i Amerika su uništile polovinu stanovnika navedenih zemalja, ponajviše žena i dece u njihovim zagrljajima snenim, a Kinezi o Indokini najbolje pamte i imaju memoriju slonova.

  . Od Buša do Obame u ratu protiv Afganistana koletaralnom greškom ubijeno je samo 12.500 poznatih afganistanskih majki i dece.

  Jedna pomilovana krava ne mora uvel biti ”luda”, ali mi i dalje verujemo da svi ”činioci genocidne dužnosti” vrede odlikovanja i odrena za časne usluge čovečanstvu u široko otvorenim očima naše Velike Srbije.

 11. Tagore kaže:

  Tek sada ugledah da na engleskom jeziku piše:
  ”between communist Indochinese forces against French, South Vietnamese, American, Cambodian and Laotian”.
  To čini (između nevaljalih komunističkih indokineskih snaga protiv dobrih Francuza, Južnih Vijetnamaca, Amerikanaca, Kambodžijanaca i Laosijanaca)…

  Shanghai – People's Republic of China | 27. 02. 2013. – 10:40h | Restaurant | Pudlica

  U kineskom restoranu ulazi plemenita Philippa Charlotte ”Pippa” Middleton (born 6 September 1983) i vuče belu plemenitu pudlicu nešto niže od pojasa kraj manje vidljive mini suknjice.

  Iz kineskog restorana izlazi plemeniti šef kuhinje i plemenita ”Pippa” ga ”ljubazno zamoli” da joj pričuva plemenitu belu pudlicu:
  – Can you take care of my dog – ljubazno zamoli ”Pippa” manje ljubaznog Kineza i prstom mu pokaže pudlicu?
  – Yes, I'll do it. Please wait for a moment, (45 MINUTES) – odgovara plemeniti Kinez, koji i ne razume baš najbolji ”British language”.

  ”Pippa” (u kraljevskom društvu) se obostrano preznojava po šangajskoj klimatizaciji oko 45 minuta, i tek što je počela da drema…, iz kuhinje izlazi dobronamerni kuvar i u kraljevskom poslužavniku donese planinu riže i pečeno meso od mlade pudlice…

 12. Aleksandar kaže:

  Ne lipsi magarce do zelene trave… Hahahahahahahhahahhahahhahahahahhahahahhahaha

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.