Stručnjaci se slažu da je ubica mogao da bude bilo ko
njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

11. apr. 2016

Obeleženo 17 godina otkako se svi pravimo da ne znamo ko je ubio Ćuruviju

BEOGRAD, 11. april 2016, (Njuz) – Na današnji dan pre 17 godina je ubijen novinar Slavko Ćuruvija, nakon što je ko zna ko dao nalog za njegovo ubistvo, složili su se građani Srbije.

Srpski sudovi, političari, novinari i ostali ugledni ljudi u zemlji se i dalje pitaju ko li bi mogao da bude taj nalogodavac, jer nema nikakvih naznaka da se on ili ona otkriju i tako će izgleda i ostati, saznaje Njuz.

Stručnjaci se slažu da bi to mogao da bude apsolutno bilo ko i da je bolje da se bavimo nečim drugim:

– Nemam pojma ko bi to mogao biti, i zašto me uopšte i pitate, kada smo se dogovorili da niko ne zna ko bi mogao biti organizator ubistva. Ili organizatorka – kaže stručnjak za ubistvo Ćuruvije koji je želeo da ostane anoniman.

– Nadam se da ću za sledeću godišnjicu moći da vam kažem ako budem imao neka nova saznanja o tome ko je nalogodavac ovog ubistva, mada iskreno sumnjam da ću znati nešto više nego što sada znam – kaže ovaj ekspert.

Među građanima vlada konsenzus da je jako, jako teško čak i otprilike pogoditi ko stoji iza ubistva poznatog beogradskog novinara koje već skoro dve decenije predstavlja pravu misteriju, kako za javnost tako i za policiju.

Do zaključenja ovog teksta nije stigla dojava o potencijalnom “mastermajndu” iza ovog ubistva, iako smo se nadali da će možda neko upućen pokazati prstom na krivca, što bismo mi odmah objavili.

Viktor Marković

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Kad bi ljudi, od skoro dve decenije pre, bili i sada u vladi, bilo bi lako znati i istraziti, ovako ce to biti vecna tajna!

 2. himalajac kaže:

  samo 17? mozemo mi to i bolje; kao 50 ili 100 godina pravljenja da nemamo pojma

 3. Ja sam kaže:

  Nema veze sa ovim clankom ali vec 20 dana niste objavili ni jedan tekst o vucicu… Ili mozda ima veze?

 4. voya montoya kaže:

  pa nije valjda i on bio pevačica koja je džogirala uz nasipe Srbije…Siroma čovek stradao u akciji ćuran,za ćuransku naciju…

 5. Баш Рђа kaže:

  Ћурувија је убио Даду Вујасиновић, а њега Милан Пантић, све друго је само мржња према модерном, пристојном, нормалном, културном, препоштеном спаситељу Србије, оном који уједињен са себи сличнима може све али му увек фале само две године, јеби га (ууу, омаче ми се, извин*те јеби га).

  1. Ja sam kaže:

   Neka, hvala.

 6. Sasa kaže:

  Sramota me sto zivim u Srbiji.

  1. Milena kaže:

   I mene je sramota što ti živiš u Srbiji.

 7. mixon kaže:

  U svakom slučaju nema nikakve veze sa izvesnim mlađanim ministrom informisanja, ni sa njegovim političkim tatom koji je vidovito predvideo buduće ubistvo premijera i nakon toga ga glasno proslavljao, do dana današnjeg. Nema veze ni sa političkim tatom političkog tate mlađanog ministra, čijeg su opet starog i nemoćnog političkog tatu upucali kao kera i zakopali tajno na Fruškoj gori, ali ni u kom slučaju po nalogu neke njima bliske osobe ženskog roda koja sa svim prethodno navedenim nema baš nikakve veze, baš kao ni sa bezuspešnim pokušajma atentata na opozicione lidere. Krvavi tragovi samouništenja jednog čitavog naroda nikako ne vode do ove ugledne političke porodice, koja uživa veliko poverenje osvedočenih prijatelja naše zemlje iz Rusije…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *