nazad na vrh

Obezbeđenje jelke sa Trga republike prebilo Deda Mraza koji je ispod nje hteo da ostavi poklone

Deda Mraz je krišom pokušao da uđe u ograđeni prostor i ostavi poklone

BEOGRAD, 19. decembar 2014, (Njuz) — Službenici obezbeđenja, koji na Trgu republike čuvaju jelku Er Srbije, pretukli su Deda Mraza koji je pokušao da preskoči ogradu i ispod ostavi poklone.

Deda Mraz je krišom pokušao da uđe u ograđeni prostor, ali su ga pripadnici obezbeđenja primetili i munjevito reagovali.

– Lice maskirano u Deda Mraza ugrozilo je jelku, a mi imamo naređenje da u takvim situacijama primenimo sva raspoloživa sredstva kako bismo je zaštitili. Kolega ga je klizećim startom trenutno onesposobio, da bih ga ja odmah potom trajno neutralisao udarcem drškom pištolja u predelu leve slepoočnice – kaže za Njuz službenik obezbeđenja Goran Mitrović.

Na pitanje da li smatra da je reakcija ipak bila malo preterana, Mitrović ocenjuje da su reagovali u skladu sa ovlašćenjima.

– Šta da je u nekom poklonu bila bomba? Šta da je pokušao da uništi osvetljenje? Šta da je hteo da je neovlašćeno okači ukras na jelku? Takve pokušaje je bolje u startu saseći nego posle sanirati posledice – zaključio je Mitrović u izjavi za Njuz.

Deda Mraz, sa druge strane, tvrdi da je neverovatno zbog čega je napadnut i pretučen.

– Hteo sam da ostavim nekoliko paketića za decu, ništa posebno, nešto poput onih Vulinovih. Želeo sam samo da ulepšam nekome Novu godinu. Umesto toga, dobio sam batine i zabranjen mi je pristup Trgu republike tokom novogodišnjih i božićnih praznika – kaže ovaj Deda Mraz koji je želeo da ostane anoniman i dodaje da će sada morati da traži neobezbeđene jelke i one koje su postavljene van centra grada.

 

Nenad Milosavljević

 1. e, ako su ga, vala; sta on ima svake godine da se istice, kad mi sada imamo premijera i njegove klovnove

 2. Deda, deda baš si krme!

  Da ne bi, Ilije Čvorovića u našim divnim građanima, ode sve u p.m.!

 3. Eh, sto se Aca nije prerusio tog Deda Mraza, pa da slavimo do Bozica?

 4. Kako se nakon ovog sukoba osjeća drška pištolja?

 5. Ljudi, to je sigurno ubačeni element sa ukradenim identitetom baba Simane, u gaćama crvenim ko Deda Mraz. Strani provokator i smutljivac li nijedan. Zar nije Tataratabić u Izmenjenom i popravljenom proročanstvu rekao da će posle velikog potopa u mestu koje zvahu Palež, doći mali žuti izdaleka dalekog daleka i doneti sve poklone koje ne mogu stati ni pod sviju naših vitih jela i zelenih mu borova,

 6. Deda, deda, iskopace tebe Vucic, ja ti garantujem.

 7. Deda, deda, iskopace tebe Vucic, ja ti garantujem.

 8. Vec sam obucena kao Deda Mrazica, a trazim nekog rmpaliju da me okiti. Mogla bi Govanka ona je tako macho, iako je peder. Zvoncici, zvonci, dinari, euri, ju, ju, ju!

 9. Jer se kaze jelka ili jerka+_)(+=-0 – svi moji pokusaji da otkucam `znak pitanja` kao da su drskom pistolja cinjeni…

 10. Žao mi je zbog tog događaja, sigurno je po sredi bila neka greška.

  • Nije greška, već teorija zavere, hoće decu da uvuku na pogrešnu stranu, možda ne daj Bože da podrže profesore u štrajku. Reaguje ova vlas na vreme “ništa nas ne sme iznenaditi”

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix