Ovaj gastarbajter tvrdi da je ovo najbezbedniji vid zaštite kuće u periodu kad nije tu
njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

23. mar. 2017

Oblepio kuću Vučićevim plakatima da bi je čuvala policija

DOBANOVCI, 23. mart 2017, (Njuz) – Miladin Petrović (44) iz Dobanovaca osigurao je svoju kuću tako što ju je oblepio plakatima sa likom Aleksandra Vučića i time dobio policijsku zaštitu kuće. On tvrdi da je ovo najbezbedniji vid zaštite porodične kuće u periodu kad nije tu jer radi u inostranstvu.

– Gastarbajter sam i često nisam u zemlji. Već su mi nekoliko puta obijali kuću i odnosili vredne stvari. Pošto je poznato da policija čuva plakate, sada automatski čuva i moju kuću dok nisam tu, kaže Petrović.

Policija sa druge strane tvrdi da ne može da odgovara za samu kuću, već da su oni samo tu da zaštite plakate.

– Nije policija nečije privatno vlasništvo pa da ih sad unajmite da vam čuvaju kuću. Na šta bi to ličilo? Mi samo čuvamo plakate. Ako neko obije kuću a pri tome ne ošteti plakate, mi za to nismo odgovorni, kaže načelnik policije Staniša Mitrović zadužen za čuvanje Vučićevih plakata u okolini Beograda.

Kako se nezvanično saznaje, i pored ovog demantija policije, sve više Petrovićevih komšija se odlučuje da oblepi kuću Vučićem.

– Što je sigurno, sigurno. Meni je samo bitno da je policija tu čim vide plakate. Da sam lopov, dva puta bih razmislio, kaže Petrovićev komšija koji je i sam pozvao na mobu oblepljivanja kuće plakatima sa likom kandidata za predsednika SNS. – Moram priznati da i kuća deluje nekako lepše sa Vučićem na njoj. Mislim da ću ostaviti plakate i posle izbora, nezavisno od rezultata, dodaje on.

Viktor Marković

 1. ZoinMihailo kaže:

  Nelegalnj objekat oblepiti plakatima premijera, koji bi da bude predsednik, i ne samo da neće da ga sruše, nego će još i policijsku zaštitu da dobije.

  1. Radojko kaže:

   Ti znaš da je kuća nelegalna????

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  Pa sad Tomi i sinovima jedino ovo preostaje, jer ko će im sem njega sačuvati vikendice!

 3. Ja sam kaže:

  Posle 16. aprila sve kuce oblepljene acinim plakatima izgledace ko jaja tucana za Uskrs.

 4. scoby kaže:

  Ne bi se ja baš tako zaletao. Oblepiti kuću sa brojevima 666 liči na neki satanistički obred. To najbolje zna onaj ko je prodao dušu đavolu, pa to reklamira na svakom slobodnom zidu, banderi, bilbordu itd. Uzgred, sad mi je jasno zašto su tek nedavno skinuti novogodišnji ukrasi – da bi se napravilo mesta za AV AV ”ukrase”…

  1. Ja sam kaže:

   Hoces da kazes da je vucic djavolja gzukela?

  2. Viola kaže:

   Definitivno je rizičan potez oplepiti kuću brojevima 666, naročito na Dorćolu… Tamo se zna šta sledi satanistima: Ideš pod mač bato! POD MAAAČ…

 5. veselo veče kaže:

  Sreća pandurska da nije oblepio splav, morali bi džandari da nauče da plivaju!.

 6. Радојица kaže:

  @scoby
  Указивање на 666 је пун погодак у суштину њиховог бића – а то је превара. Ко има очи и уши – нек види и нек чује! Ако неће, него је и даље за њих … шта да му радиш! “Somebody wants to be abused… 🎶🎸” Док се не накупи критична маса интелигентно наелектрисаних честица, нема интелигентне ланчане реакције. А дотле… 💣 💣 💣

 7. zeks kaže:

  Kako cujem veliki broj zatvorenika u Padinskoj Skeli je zalepio Vuciceve plakate na svojim zadnjicama u cilju zastite istih od zagorelih kolega,medjutim to je izazvalo kontraefekat.
  Istrazni organi pretpostavljaju da je to zbog bujnih usana na plakatima…

 8. frka kaže:

  Gde se mogu kupiti ove plakate, da mi vise neobijaju kucu. Osim toga imace susedi prema meni (straho)postovanje. Ja bih dodao i onaj tekst pored broja.

 9. voya montoya kaže:

  Svaka cast domacine…!!!Da smo se setili i onaj voz nalepili ovim 666 plakatima stigao bi do Erdogana…!!!

 10. loody kaže:

  666 – đavolov broj, glasajte za AV i svoju propast! :D

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *