njuz-autor

AUTOR: urednistvo

17. jan. 2013

Očevici prebijanja ljuti na žrtvu što sama nije pozvala pomoć

Očevici šokirani što devojka tokom napada nije htela da zove Hitnu pomoć

BEOGRAD, 17. januar 2013, (Njuz) – U centru Beograda danas oko 13 časova, Marinko P. pretukao je svoju devojku K.L. naočigled brojnih prolaznika, šokiranih jer ona za sve to vreme nije izvadila svoj telefon i pozvala policiju u pomoć.

Svedoci kažu da je strašan prizor bio utoliko gori jer je žrtva, umesto da pozove nadležne koji bi sprečili dalje prebijanje, samo primala šamare i udarce zanemarujući sopstvenu bezbednost.

– Dovoljno sam dugo stajao nedaleko od njih i posmatrao taj prizor da čak znam tačno koliko puta ju je ošamario, brojao sam. Stvarno je strašno što njoj ni u jednom trenutku nije palo na pamet da priskoči sebi u pomoć na neki način – kaže jedan od očevidaca koji je hteo da ostane anoniman.

Maltretirana devojka je spašena tek nakon što je, kada su svi, uključujući i njenog momka otišli sa lica mesta, uspela da dođe do najbliže stanice policije i ispriča šta se desilo.

Viktor Marković

REKLAMA: Čovek sam poručio “Knjigu za sajam”

 1. Marko kaže:

  Pa zna li ona da 90% drotova tuku svoje žene? Neznalica, hitno treba ići u Evropu pa nek se tamo žali, a ne ovdje kod nas ;-)

 2. Jan kaže:

  Idem ja tako ulicom i gledam dvojica tuku jednog . Razmišljam da li da se umešam ili ne . Onda sam se umešao . Kako smo ga samo pretukli .

 3. zexx kaže:

  Nije on nju tukao,nego je ona padala niz stepenice ili se udarila o vrata.To se ovom sto je gledao samo ucinilo kao tuca.

 4. Александар Хејтер kaže:

  Чак и после батина је морала да оде до полицијске станице уместо да потроши неки динар на позив, каква стипса. Сигуран сам да је ишла пешке да не би платила ГСП.

 5. hajro hastor kaže:

  Idiotski komentari !Vjerovatno je cura debilna dok je dozvolila da se nadje u takvoj situaciji.Ai Marinko je DEBIL-najlakse je istuci zenu i usrati svoje gace !

 6. coa kaže:

  Zato uvek morash imati malo kredita za hitne situacije cisto da se rezignirani posmatraci nebi ljutilj na tebe kad uredno primash batine.

 7. Shumsky kaže:

  a niko Mariku da pritekne u pomoć…..

  …eh kakvi su naši građani… pičke!!!!

 8. ehm kaže:

  Oprostite meni neukome.
  Koja je originalna vest za ovo? Nadam se da ne postoji, al’ ko velim, da pitam

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *