Najveće šanse za uspešnu kupovinu ovog automobila imaju osobe sa malim penisom
njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

12. aug. 2015

Odbili da mu prodaju Bentlija jer ima veliki penis

BEOGRAD, 12. avgust 2015, (Njuz) – Mirko Rakočević (34) iz Beograda nije uspeo da kupi najnovijeg Bentlija jer ima veliki penis, saznaje Njuz. Ovaj uspešni preduzetnik prilično se iznenadio kada mu je u prodajnom salonu prodavac saopštio da ne ispunjava uslove za kupovinu ovog luksuznog automobila.

– Prvo što su mi tražili, nakon što sam ušao u salon i počeo da se raspitujem o Bentliju, bila je informacija o veličini mog polnog organa, tvrdeći da tako nalažu propisi. Mislio sam da se šale i odbio da im to otkrijem – prepričava Mirko ovaj događaj iz prodajnog salona – Pošto sam, nakon dužeg ubeđivanja, ipak posustao i pokazao im svoj penis, sa žaljenjem su konstatovali da ne ispunjavam uslov za posedovanjem ovog velikog i luksuznog automobila i da bi bilo isto čak i da mi je penis normalne dužine. Rekli su mi da moram da imam neki kompleks, a da najveće šanse za kupovinu Bentlija imaju osobe sa malim penisom – rekao je ovaj preduzetnik iz Beograda.

Ipak, po rečima prodavca, Mirko i dalje ima mogućnost da postane vlasnik ove luksuzne limuzine.

– Ukoliko kupac nema mali penis, potrebno je da ima neki drugi kompleks. Recimo da je ćelav, da nema devojku duže vreme, ili da je nezaposlen pa želi da ostavi utisak da ima dobro plaćen posao. Ukoliko kupac dokaže da poseduje neki od ovih kompleksa, sve što treba da uradi je da popuni obrazac i uplati pare, i Bentli je njegov – objasnio je prodavac koji se predstavio kao Ranko.

Kako nam je rekao Mirko, on ipak nije odustao od kupovine Bentlija i trenutno radi na tome da ostavi ženu i decu kako bi kao samac konačno mogao da uživa u vožnji ovog „lepotana“ na četiri točka.

Miroslav Vujović

Dejan Nikolić

 1. voya montoya kaže:

  polovni,dugoraubovani ,ima u očima vanprosečnog pridruženog kandidata iz lukrativne Srbije poseban status izražen u euli…a erekcija košta…te delovi,te experti,te gorivo,te paukoekolozi,i na kraju otpad…

 2. voya montoya kaže:

  Samo Vi vozajte globalni ,a kenjajte lokalno…

 3. Žarko kaže:

  ja sam mislio da se ovako prodaju oni motori što zuje dok hoću da spavam.

 4. bentli vozac kaže:

  Nije sve u velicini….

 5. milan (nisam odavde) kaže:

  Zato kuronje moraju da nadju posao u vladi – da ih vozi vozac!

 6. Mile kaže:

  Meni je već dovoljno mali ali nikako da sednem u taj bentli.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *