Budući vozači moraće da drže odstojanje ukoliko primete ovog pevača
njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

30. jan. 2017

Odbrana od Marinka Rokvića postaje obavezan deo obuke budućih vozača

BEOGRAD, 30. januar 2017, (Njuz) – Agencija za bezbednost saobraćaja donela je danas odluku da odbrana od Marinka Rokvića postane obavezan deo obuke svih budućih vozača.

Jasmina Milošević, v.d. direktora agencije kaže da će svi polaznici auto škola morati da prođu kroz praktičnu obuku odbrane od fizičkog napada poznatog pevača jer samo na taj način možemo da dobijemo potpuno osposobljene vozače.

– Praksa je pokazala da je neophodno da svaki vozač nauči kako treba da reaguje ukoliko ga napadne Marinko Rokvić. Naša istraživanja su pokazala da su njegovim napadima podjednako obuhvaćena oba pola i zbog toga ćemo insistirati da i žene i muškarci izađu iz škola potpuno spremni na susret sa njim. Obuka će se izvoditi na poligonu i na javnom putu u uslovima slabog, srednjeg i jakog intenziteta napada, u naseljenom mestu i van njega, sa posebnim akcentima na napade u garažama tržnih centara. Situacija u našem saobraćaju je takva da tek kada neko nauči da se odbrani od Marinka Rokvića možemo da pričamo o tome da imamo vozača potpuno osposobljenog za samostalno i bezbedno upravljanje vozilom u saobraćaju – objasnila je Jasmina Milošević.

Mirko Alvirović, autor emisije „SAT“ najavio je da će u narednoj emisiji, kao i u sledećem broju istoimenog magazina, obratiti pažnju na odbranu od Marinka Rokvića.

– Dobili smo veliki broj poruka naših čitalaca i gledalaca koji žele da znaju šta da rade i kako da se ponašaju ako ih napadne Marinko i zbog toga smo rešili da se toj temi detaljno posvetimo. Pozvali smo i brojne stručnjake koji će svima objasniti kako najlakše da prepoznaju Marinka Rokvića, na koji način mogu da izbegnu sukob sa njim i šta da rade ukoliko dođe do njegovog napada. Moj savet za sve vozače je da prate horizontalnu i vertikalnu signalizaciju, poštuju ograničenja brzine i da drže odstojanje ukoliko primete ovog pevača. Ako se sa njim nađete u blizini slobodnog parking mesta morate da znate da on uvek ima prednost – napomenuo je Alvirović za Njuz.

On je dodao da će zbog svih koji planiraju da leto provedu na crnogorskom primorju i jedna SAT patrola biti posvećena ovom pevaču pošto je dobro poznato da on tamo često letuje.

Soko Sokolović

 1. Ariela kaže:

  Pa sta cekate…nek se odmah deonica ibarske na putu za CG obezbedi saobracajnim znakom “Marinko na putu”…ono znate na okrugloj ploci slika I gore rogovi da se zna da s njim nema sale…I dok on snima novu pesmu “Ovo je moja garaza parkirao sam tuuuu…”…mi smo osigurali nase gradjane…

 2. Ja sam kaže:

  nesa, Slinavi, stefanovic:
  -Nadam se da ce policija, na celu sa premijerom vucicem, za dan najvise dva, uspeti da identifikuje inicijale napadaca.

 3. Zivan kaže:

  Ja neznam kad ce ljudi u Srbiji konacno swhvatiti da ,,VIP,, licnosti imaju PRAVO DA GAZE I UBIJAJU LJUDE. Za njih NE vaze zakoni. Setite se gazenja penzionera od strane PETRE CVEJIC pa gazenje devojke od strane sina ZELJKA MITROVICA ,pa udes MILANA KALINICA. NIKO OD NJIH NIJE OSUDJEN JERT SU ,,ZASTICENI,,KAO MEDVEDI NA tARI

  1. Ime (obavezno) kaže:

   potpuno si u pravu! a ja videla da je i ovaj drugi akter isto neki VIP. dakle ovde je doslo do odstupanja i VIP-VIP gaenja, ili Vip in, vip out iz Mini kupera fazon! I opet svi zasticeni, sto ti rece, kao uvacki supovi!!!

 4. Ime (obavezno) kaže:

  I posle kao Mirko Alvirovic ne ide u korak s’ vremenom. Svasta!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *