njuz-autor

AUTOR: urednistvo

20. apr. 2011

Održana revija bez Suzane Mančić i Biljane Ristić

Hoće li čitaoci u Srbiji ubuduće biti uskraćeni za ovakve snimke? FOTO: Puls

BEOGRAD, 20. april 2011. (Njuz) – Modna revija na kojoj je kreator Zvonko Kostić sinoć predstavio svoju novu kolekciju za proleće/leto 2011, protekla je bez dve najveće heroine gradskih dešavanja Suzane Mančić i Biljane Ristić, koje su se izgleda umorile od selebriti ritma života.

Razočarani fotografi su pokunjeno napustili reviju, jer, osim nekoliko snimaka manekenki na pisti, nisu fotografisali nijednu poznatu ličnost u publici, čime su doveli u pitanje i sam izlazak vesti sa ovog događaja.

– Bez obzira na kvalitet modne revije, uvek nam je posao bio olakšan, jer smo znali da ćemo, u najgorem slučaju, našem uredniku doneti makar fotografije Suzane Mačnić i Biljane Ristić, koje su bile neizostavni deo svakog događaja. Sada zaista ne znam šta da radim. Načinio sam nekoliko dobrih fotografija, ali na njima se vide samo manekenke i nova kolekcija Zvonka Kostića, a koga za to briga ako nema selebritija u publici koji će da opravdaju priču u novinama – žali se Nemanja Đoković, fotograf lista „Press“.

Da se nešto čudno dešava bilo je jasno već na proslavi povodom uspeha filma „Montevideo, Bog te video“, koja je takođe prošla bez ove dve dame. Neko vreme su ih svi prisutni čekali, reditelj Dragan Bjelogrlić nervozno je lomio prste, glavne glumce niko nije ni primetio, a nedugo zatim sponzori su demonstrativno spakovali vino i kanapee, jer nije imao ko da ih degustira.

Upitali smo poznatog sociologa specijalizovanog za estradne teme Jova Čupić, šta je uzrok bojkotovanja gradskih dešavanja?

– Vrlo je moguće da su se umorile od svega. Međutim, ako pogledamo koliko su posvećene botoksiranju, anticelulit masažama jasno je da im trka za mladošću ne dozvoljava da se osete umorno i staro za tako nešto. Stvar je daleko kompleksnija. Znate i sami da selebriti persone niču u Srbiji kao pečurke posle kiše. Moguće je da to vređa njihov integritet i da je nepojavljivanje na gradskim dešavanjima određeni bunt, odnosno, bojkot. Mora da se zna ko su neprikosnovene vedete noćnog života – smatra Čupić.

Odsustvo Suzane Mančić i Biljane Ristić sa gradskih događaja poklopilo se i sa nedavnom najavom Suzane Mančić da prestaje sa snimanjem svojih intimnih trenutaka. Da podsetimo, čuvena voditeljka je prošlog meseca izjavila da smatra da je bitno prestati obavljanje svih poslova u vrhuncu, jer bi ponavljanje istog vremeno izgubilo na težini. Mančićeva je rekla da se se nada da više nijedan od njenih snimaka neće više procuriti u javnost, i da će učiniti sve što je u njenoj moći da što bolje zaštiti svoju privatnu kolekciju koju čini 37 DVD i 63 video kasete dužine od po 180 minuta.

Sonja Martić

Marko Dražić

 1. Jordan kaže:

  Bio je Lazanjski, mogli su njega da…

 2. Olja kaže:

  A da li je bila Marijana Mateus? Bez nje takva manifestacija nema nikakvog smisla… Ja UŽIVAM u njenim bajkovitim prikazima njene i Lotarove ljubavi, pa uhvatim sebe da prosto VOLIM da je mrzim…

  1. Ljix kaže:

   A Isidora Bjelica i Duška Jovanić? Njih ne voliš da mrziš, a?

  2. lili kaže:

   a njen smisao za dekoraciju … ona i dok kiti jelku i dekorise sto za rucavanje ostavlja deo sebe .. art bre, ali obavezno skokne do londona ili pariza po materijale … vise puta … voluminizirana, :-)

 3. Olja kaže:

  Marijana mi je POSLASTICA! Ona i njene kukumavke kako je Lotar još uvek voli, kako ceni njen rad, kako postoji neki turski biznismen sa kojim je ona, kao, u platonskoj vezi, pa se sve nešto premišlja, kako je Lotar pozvao na svadbu svoje ćerke… Ja sam, posle svih baljezgarija, počela da mislim da ona onom liku PLAĆA za svaku zajedničku fotografiju… A tek kad vidim onu Vesnu Jugović… Babuskeru sa kikicama… Sada se preziva da Vinča… Mislim, ne mislim…

 4. Ljix kaže:

  Olja, ti si živa enciklopedija! :D

  1. Olja kaže:

   Jeste, Ljix, svi oni služe da skrenu temu sa važnih pitanja, a to je PRAVO NA ŽIVOT!
   http://youtu.be/45Kk2iiDpdk

 5. mile kaže:

  impresivna kolekcija dvd a i video kaseta nase neprikosnovene vedete nocnog zivota – odlicno

 6. Xtro2 kaže:

  Ova bakuta je gora od Dzene Dzejmison, valjda ce pustiti neke rane radove dok je jos bila loto devojka, dosta je bilo onih gerijatrijskih.

  1. acafaca kaže:

   Te snimke kad je bila mlada,eventualno mozemo naci na zidovima pecina Lasko i Altamira…

 7. Golub kaže:

  Po prvi put ostajem bez, ikakvog, komantara….. zaista će ovo biti traumatično iskustvo kako za fotoreportere, tako i za verne čitaoce “Skandal”-a…..
  Evo, ja se, kao fotošoper, prijavljujem da im sređujem fotografije bez ikakve nadoknede… samo da se pojave u bilo kom časopisu, iz bilo kog razloga….

 8. jessy kaže:

  Koliko ja nisam u toku ….nemam pojma o cemu je ovde rec :S

  1. Jordan kaže:

   O's da sljakas po ceo dan i da budes trendseterka?!
   Gde to ima?

 9. Tetka kaže:

  “vedete noćnog života “! Jel to izlaze samo noću, ko vampiri!? ;)

 10. Gaga kaže:

  A je l autor revije sin Zvonka Markovica i Darka Kostica?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *