Jelka za Trga republike biće premešetan na početnu stanicu u Makišu
njuz-autor

AUTOR: Bane Grkovic

23. feb. 2018

Okićena trasa budućeg beogradskog metroa

BEOGRAD, 23. februar 2018, (Njuz) – Trasa budućeg beogradskog metroa od Ade Huje do Makiškog polja okićena je novogodišnjom rasvetom, saopštio je gradonačelnik Siniša Mali.

Kako je naveo, rasveta je postavljena kako bi Beograđani već počeli da se navikavaju na prvu liniju metroa.

– Ako bismo tek tako izgradili i pustili prvu liniju metroa, građani bi bili u jednoj vrsti šoka. Ovako već sada mogu da vide kuda će tačno metro da ide i da već sada planiraju svoja buduća putovanja s jednog na drugi kraj grada – rekao je Mali.

Prema njegovim rečima, ukrasna rasveta neće biti korisna samo za građane Beograda, već će privući i turiste i Bugarske, koji će u velikom broju pohrliti u srpsku prestonicu kako bi videli novu atrakciju.

On je dodao da će velika jelka iz Knez Mihailove biti prebačena na početnu stanicu metroa u Makiškom polju, dok je Deda Mraz sa kružnog toka na Novom Beogradu preseljen na krajnju stanicu na Ada Huji.

– Svaka stanica budućeg metroa posebno je okićena jelkama i ukrasima, a stavili smo i one satove koji su do sada krasili ulice i pokazuju “pet do 12” – kaže gradonačelnik.

Mali je rekao i da će za koji dan početi prodaja pojedinačnih, dnevnih i mesečnih karata za vožnju metroom, ali da za sada kontrolori neće kažnjavati putnike bez karata.

Bane Grković

 1. Đuson kaže:

  Ne mogu da verujem da nigde niste udenuli Bogoljuba Karića

 2. zivorad stankovic kaže:

  Da li su gospoda politicari uopste videli kako izgleda metro?!

  1. peric kaže:

   Jesu i ukrali su kolica.

 3. voya montoya kaže:

  Ala ce da rovare . . .! ! U svim pravcima…?

 4. Tagore kaže:

  Šetamo neki dan moj drugar Đuro bot i ja, hvalimo našu mudru učiteljicu Vesnu iz Malog Mokrog Luga, kupujemo dve diplome, upadamo u beogradski metro i prebrojavamo se…
  Jedan bot, dva bota, oba bota, “both bots” + 7 miliona botova, svi botovi, pa je i nama postalo jasno da od zbira botova slobodnih sedišta u metrou nema. Nama nije bilo jasno zašto se neujedinjeni botovi i na prostorima Njuza ujedinjeno mrze!
  Poklanjam godišnju zaradu isključivo stranaca u svetu. Izvor banka HSBC u US$:
  1) Mumbai 217'165, 2) San Francisco 207'227, 3-4) Zurich (Limmat) & Doha 206'875, 5) Genève (Léman) 184'942 …
  Ovo desetogodišnje istraživanje obuhvata 159 zemalja i teritorija u višim socijalnim grupama stranaca bez čistačica i kasirki.
  68% stranaca reke Limmat je zadovoljno sigurnim životom, čistoćom i društvenim životom, dok samo 36% kvalitetnom hranom.
  Od ukupnog broja stanovnika šiljak jezerca Léman ima samo 65% stranaca od kojih 72% hvali gradski prevoz, a 56% veruje u sigurnost i čistoću.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *