Još uvek nije poznato da li će opozicija rušiti opoziciju u jednoj ili više kolona
njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

28. nov. 2017

Opozicija se ujedinila u borbi protiv opozicije

BEOGRAD, 28. novembar 2017, (Njuz) – Lideri nekoliko srpskih opozicionih stranaka postigli su danas zajednički dogovor da se ujedine u borbi za što skorije rušenje srpske opozicije.

Kako saznaje Njuz, pregovori o zajedničkoj platformi za rušenje opozicije već nedeljama traju, ali je danas konačno postignut dogovor da opozicija ujedinjenim snagama pokuša da sruši opoziciju.

– Ovo je veliki dan za sve nas, pokazali smo da, bez obzira za brojne razlike, možemo da se ujedinimo protiv zajedničkog neprijatelja – izjavio je predsednik Pokreta slobodnih građana Saša Janković.

Lider Demokratske stranke Dragan Šutanovac napominje da će tokom narednih dana izaći sa jasnom strategijom i ciljevima.

– U ovom trenutku nije toliko važno da li ćemo opoziciju rušiti u jednoj ili više kolona, koliko je bitno da smo se utvrdili zajednički cilj od kog niko od nas nema nameru da odstupi – smatra Šutanovac.

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić se nakon sastanka obavezao da se lično bavi internet kampanjom, sa akcentom na reklame koje će se pojavljivati tokom gledanja Youtubea, u kojima će biti kritikovan rad opozicije.

Kako nezvanično saznajemo, malo je nedostajalo da ne bude postignut dogovor sa predsednikom Dosta je bilo, Sašom Radulovićem, koji je insistirao da njegova stranka proba sama da sruši opoziciju. Nakon dugih pregovora, ipak je pristao da zaboravi na nedavne sukobe sa drugim kolegama i potpiše sporazum.

Predsednici Socijaldemokratske stranke Boris Tadić i Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović, takođe su podržali ovaj dogovor, ali su insistirali da u sporazumu piše da se njih dvojica već godinama uspešno bore za rušenje opozicije.

Marko Dražić

  1. ZoinMihailo kaže:

    Opozicija bi lako srušila Vučića, ali im se više prija da svojim radom učvršćuju Vođu na vlasti.

  2. Ja sam kaže:

    Pored ovakvog rezima i opozicije narodu jedino ostaje da ode.

  3. milan (nisam odavde) kaže:

    A sve aktivnosti su finansirane kroz Soroševe fondove, od donacija koje je priložio predsednik Srbije, prilikom poslednje Soroševe posete. Ustvari sredstva za donacije su skupljena smanjenjem plata i penzija gradjana Srbije, pa se može reći da ceo srpski politički cirkus plaća jedino narod Srbije!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *