Radulović tvrdi da će veliki broj kandidata uplašiti Vučića koji nastupa sam i nejedinstven
njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

03. mar. 2017

Opozicija za sada odabrala 16 zaјеdničkih kandidata

BEOGRAD, 3. mart 2017, (Njuz) – Nakon što je lider pokreta “Dosta je bilo” Saša Radulović obznanio da će se kandidovati na izborima za predsednika, opozicija je za sada dobila svog 16-og zajedničkog kandidata.

Lideri opozicionih stranaka, koji sa optimizmom iščekuju predstojeće izbore, ističu da je važno da na njima nastupe složno sa što više zajedničkih kandidata jer “jedino tako mogu pobediti nesložnog i samog Vučića”.

– Odlučio sam da se kandidujem na izborima jer naša računica pokazuje da je potrebno između 25 i 30 opozicionih kandidata da bismo učvrstili zajedništvo i poljuljali Vučićeve šanse za pobedom u prvom krugu – objašnjava Saša Radulović, lider pokreta “Dosta je bilo” – Ako se trend proglašavanja kandidata nastavi ovim tempom, očekujem da ih do isteka prijava imamo oko 30, što bi bila lepa brojka kojom bi se, prema zakonu velikih brojeva, povećala i naša šansa da pobedimo Vučića koji nastupa sam i nejedinstven sa samo jednim kandidatom, sobom – objasnio je Radulović.

Radulović je pozvao lidera LDP-a Čedomira Jovanovića da se i on kandiduje.

– Ne razumem Čedu šta čeka. Odugovlačenjem da se kandiduje, samo šalje signal Vučiću da smo nejedinstveni i neodlučni. Ako neće on da se kandiduje, ima ko hoće. U našem pokretu ima barem još desetak ljudi koji me svakodnevno cimaju za rukav i čekaju da ih prijavim na izborima kao zajedničke kandidate – rekao je Radulović.

Prema istraživanju agencije Iksos&Ipsilons, ukoliko opozicija izađe sa velikim brojem zajedničkih kandidata, velike su šanse da će svako od njih ostvariti sjajan rezultat kojim će moći da se pohvali kod rodbine i prijatelja.

Miroslav Vujović

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  A zamislite probleme sns-a, koji do sada nema spotove i ne učestvuje u kampanji, pa sad najednom mora 16 spotova – protiv svakog kandidata. Samo složno opozicijo, ima da ih rasturite!

 2. Ja sam kaže:

  Kostunica:
  -Danas bi jedino Milosevic mogao da pobedi vucica.
  Cudi me da se jos nije kandidovao.

 3. Natasa kaže:

  Zajedno protiv Vucica!.

 4. voya montoya kaže:

  I ja imam talenat…da budem kandidat!!!Ali pukli smo od humora ,i od starih zaboravljenih asova iz današnjice…

 5. Mamma mia kaže:

  I da se roditeljima ovih zajedničkih kandidata objasni da se ne potpisuju pored imena njihovog sina , jer će i ta dva , ukupno 32 glasa biti nevažeća.!

 6. Sp kaže:

  Njih 16, a on sâm. Pederska je muka pregolema…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *