Mnogi opozicioni birači trenutno su u stanju jedne vrste šoka i unutrašnjeg sukoba
njuz-autor

AUTOR: Bane Grkovic

13. dec. 2017

Opozicionim biračima Vučić sve više deluje kao manje zlo

BEOGRAD, 13. decembar, 2017 (Njuz) – Sve više glasača opozicije ima utisak da je Aleksandar Vučić manje zlo u odnosu na opoziciju i da bi baš iz tog razloga možda mogli da razmisle o opciji da njemu i SNS-u daju svoj glas na nekim od sledećih izbora, pokazalo je istraživanje Instituta za proučavanje opozicija iz Sremske Kamenice.

Prema ovom istraživanju, čak 78 odsto ispitanika, koji su naveli da bi sigurno glasali na izborima, je na pitanje “Za koga biste glasali, ako bi izbori bili održani u nedelju?” navelo da bi, ako opozicija ostane ovakva, možda ipak glasalo za Vučića kao manje zlo.

– Vučić ne samo da je sadašnjoj opoziciji preuzeo politiku zalažući se za evrointegracije, za Rusiju, nacionalizam, neutralnost i ostalo, nego polako preuzima i tu poziciju “manjeg zla” za koju su građani Srbije godinama glasali u nedostatku pravih opcija i kandidata – kaže profesor Milisav Jović, i dodaje da još nisu sigurni da li Vučić to smišljeno radi ili je to posledica trenutnih okolnosti.

On navodi da su mnogi opozicioni birači trenutno u stanju jedne vrste šoka i unutrašnjeg sukoba.

– Jedan od opozicionih birača se bukvalno rasplakao tokom ankete. Govorio nam je: “Ljudi, ja sam glasao na svim izborima od 1990. Te za Vuka, Sloba je još gori. Te za Koštunicu, samo da skinemo Slobu. Te za DS, samo da radikali ne pobede. Te ta Tadića, gde Toma da nam bude predsednik… A sad? ” – prepričava profesor Jovanović.

Bane Grković

 1. Ja sam kaže:

  Grkovicu Bane,
  Da li da i dalje citam Njuz net ili da predjem na informer?

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  Dokle god opozicija bude mislila da sve što se obeća mora da se i ispuni, situacija se neće popraviti!

 3. Osvetnik kaže:

  Napokon pravo lice keslica! Provjereni saradnik natoa i izdajnika!

 4. voya montoya kaže:

  Konfuzija,konfuzija joooj,jooj… sa nebesa, Vucic sijaaa, razbismo se ko testija…??? Ali, fala Bogu, ostaje nam gradjevinski ,pardon gradjanski otpor…za pocetak protiv licenciranih upravnika zgrade- Srbije…

 5. IT kaže:

  Kakav tekst, pokazuje da je linija realnog i imaginarnog zid od papira.
  Jezivo.
  Ludilo.
  Strah.
  Paranoja.
  …….

 6. ALADIN kaže:

  Ja sam – očito ne kontaš Njuzovce kako treba,pa samim tim pređi na informer !

 7. Malo mnogo kaže:

  U prošlom gostovanju na Pinku nagledasmo se slika mrtvih pacova, i zaključismo da se Đilas za svoga mandata bavio deratizacijom.Međutim mislim da su oni pacovi uginuli za vreme ove Vlade.Što se mene tiče iz aviona se vidi ko je ovde Neron a ko Kaligula,tj. podjednako su zastupljeni u jednoj ličnosti.

 8. peric kaže:

  Najtuznije je sto ovo izgleda da je blizu istini.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *