nazad na vrh

Organizatori Beer Festa obezbedili montažna stabla za vršenje nužde

Montažno drveće će smanjiti gužve ispred toaleta

BEOGRAD, 19. avgust 2015, (Njuz) – Problem dugačkih redova ispred toaleta, koji tradicionalno muči sve posetioce Beer Festa, konačno će biti rešen, tvrde organizatori ove manifestacije. Naime, kako je najavljeno, od prvog dana će za sve one koji posete ovaj festival biti obezbeđen dovoljan broj montažnih stabala za vršenje nužde.

Beogradska kulturna mreža, koja stoji iza organizacije ovog događaja, navodi da će se ovim potezom smanjiti gužve ispred montažnih toaleta, dok će se ograde, koje su do sada podnosile najveći teret zbog čekanja na red za WC, u velikoj meri rasteretiti i vratiće im se osnovna namena.

– Montažna stabla su potpuno spremna i imaju dovoljan kapacitet da prime sve koji budu zainteresovani za njihovu upotrebu. Punktovi na kojima se nalaze jasno su obeleženi i svima su dostupni. Pored montažnih stabala, od kojih se očekuje da će privući pre svega muškarce, za pripadnice lepšeg pola obezbeđen je i određen broj montažnih žbunova – izjavili su za Njuz organizatori.

– Postavljanje montažnih stabala ne znači da su prava stabla koja se nalaze u festivalskom prostoru van upotrebe kada je u pitaju vršenje nužde – napomenuli su oni.

Soko Sokolović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
Tagovi: , , ,
  1. Zar im ne bi bilo jeftinije da privremeno, od vlade, rentiraju imigrantske ,,portabl toalete”. Tako bi i vlada zaradila nesto na imigrantima!

  2. Ah ovo je vest…znam da ce se dugo pricati o tome kakve su inovacije bile…pijes pivo i ne brines..imas drvo covece nije mala stvar…samo da ne izbije svadja oko toga…mislim trebalo bi da stoji neko obavestenje da se dodje ranije i obezbedi drvo…stavi se ono Private..i uzivas u pivu…ma bitna je organizacija…a i ovako dobre ideje…

  3. Ja sa sobom nosim moju portabl šljivu počupanu iz gazda Milankovog šljivika. Ako baš ostanem bez kinte mogu je iznajmiti al ne više od 3 puta. Šliva je u ful-u (grana za držanje pri većim naporima, patrljak grane na kom je nabijen polovan wc papir i malo uže kao simulacija za puštanje vode).

  4. Srbija do Toi Toi Tokija…! Jebi ga retardi skandirali 25 godina…

  5. Pipi-kaka, štuc, šmrk, hik, hak, u muzeju anonimnih alkoholičara stvaraju se figure što liče na život i svet, i Ornella Muti mi jaja muti za palačinke sas orasi, dok ja rukavom brišem penu od apatinskog piva i u tiganju Ornelle uriniram posle svake krigle piuva od 5 dl…
    Neki anonimni alkoholičar mi priča da će neki “žuti ljudi” doći da popiju bistru vodu na Moravu, da će nam dobrorušni Kinezi doneti rižu za prehranu, da će svi Srbi postati kosooki od sreće i da će natalitet anonimnih alkoholičara neandertalnog porekla skočiti zbog provale oblaka u Batajnici.
    I sada, tek onako kao anonimno diplomirani alkoholičar posle ove nasušne godine, mislim da bi mi mogli ravno do Bačke i Baranje, i po brdima kišovitog Balkana da zasadimo banane iz Paname i ananas iz Gvatemale za likere, i da u hladu palme čekamo da nam kokosov orah upadne. Ko se seća MUZEJA VOŠTANIH FIGURA?

  6. Mogli su jedan Sljivik da postave za veliku nuzdu.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix